Хотели

Българските туристи могат да избират новия Pullman хотел в Загреб

   

Комплексът е изискан и модерен с най-новите технологии
  Мирослав Иванов

Международната хотелска верига Pullman Hotels & Resorts, която е част от Accor Group, откри първия си обект в хърватската столица Загреб. Модерният хотел Pullman Zagreb се намира в района на City Island, който е нов бизнес център. От него до центъра се стига до 10 минути с кола или градския транспорт, а до летището е на само 12 минути.

Екип на TravelNews присъства на официалното представяне на хотела, който може да стане предпочитано място от българските туристи и туроператори. Той е близо още големия търговски център Supernova, Загребския панаир и Загреб Арена, където се провеждат големи концерти и спортни събития.

Стаите са удобни легла и възглавници

Pullman Zagreb предлага 193 модерни стаи, апартаменти, изискан ресторант и луксозен лоби бар. Направен е в индустриален стил от местния архитект Мирта Стимач и нейното студио PULS*AR.

Дизайнът е на местно архитектурно студио

Гостите, които посещават хотела, могат да се възползват от най-новите технологии в стаите и първокласни удобства, включително уелнес зона с две сауни и модерен фитнес център. Иновативни бизнес събития, конференции, семинари, обучения, тийм билдинги могат да бъдат организирани в конферентното пространство, предназначено да побере до 150 гости.

Ресторант Tanto е модерен средиземноморски ресторант, който носи вкуса на крайбрежието на City Island в Загреб.

Журналисти от 7 страни опитаха изисканите ястия на ресторант Tanto

В него опитахме страхотни салати с пресни зеленчуци, меса и продукти, които са приготвени с месни фермерски продукти. Изборът на вина е голям от регионите на цяла Хърватия. Десертите са върхът на сладкарското изкуство. Въобще екипът от шеф готвачите и обслужването са на много високо ниво.

„Pullman Zagreb е напът да се превърне в жизненоважна част от този процъфтяващ нов квартал на града, с настаняване и пространства, предназначени да създават значими връзки. Новият хотел ще вдигне летвата в местното гостоприемство и ние сме щастливи, че брандът влиза в Хърватия“, заяви Жан Уендлинг, вицепрезидент „Операции за Източна Европа“ в хотелската група Accor.

Създадена през 1867 г., Pullman е хотелска марка, предназначена да преосмисли пътуването, намирайки пространството между работа, живот, свободно време, благополучие и социална връзка. Pullman Hotels & Resorts е водеща в света устойчив първокласен бранд, предлагащ място за иновативни срещи, събития и бизнес пространства, които съчетават продуктивни работни места с оживени социални зони. Веригата има над 155 обекта в над 40 страни по света, включително Франция, Германия, Китай, Бразилия, Черна гора, Великобритания, САЩ, Филипините, Виетнам, Малдиви и сега Хърватия. Предстои откриването и на хотел Pullman Okol Golf Resort & SPA в България, който ще се намира на язовир Искър, в близост до София.

Pullman е част от Accor, водеща в света група за хотелиерство, наброяваща над 5700 обекта в повече от 110 държави. Всички те са обединени в програмата за лоялност ALL - Accor Live Limitless, предоставяща достъп до голямо разнообразие от награди, намаления, услуги и преживявания.

Мирослав Иванов, Загреб

Комплексът е изискан и модерен с най-новите технологии