Новини Турагенции

Международни туроператори и конгресни организатори останаха очаровани от България

   
Международни туроператори и конгресни организатори останаха очаровани от България

Успешно приключи проведения от Sun Spree Travel Partner с медийното партньорство на АБУЖЕТ ексклузивен опознавателен тур за международни туропратори, конгресни организатори и травел агенции FAM TRIP BULGARIA 2024.

Гостите останаха очаровани от красотата на природата ни, високия стандарт, гостоприество, спа възможности и ниво на обслужване на представените хотели и зали за събития. Както и от историята и културата на страната ни, вкусната храна и вина, и многообразието от интереси и активности, които вече имат възможност да предлагат на клиентите си.

Представители на Белгия, Италия, Нидерланди и Индия посетиха София, Банско, Велинград, Пловдив и Правец. Имаха възможност да се потопят в магията на нестинарството и величието на Рилски манастир, качиха се в теснолинейката от гара Аврамово - най-високата точка от маршрута в Родопите. В програмата на събитието бяха предвидени и часове за спа и релакс за гостите. 

Мисията на Sun Spree Travel Partner да подпомогне популяризирането на страната като водеща европейска дестинация, която да бъде във фокуса на международни туропратори, конгресни организатори и травел агенции, стартира успешно - България има нови посланици на туристическите й възможности.