Хотели

Защо морската почивка може да бъде страхотна идея и през хладните месеци?

   
Защо морската почивка може да бъде страхотна идея и през хладните месеци?

Когато мислим за почивка край морето, първото, което ни идва на ум, са топлите летни дни и пясъчните плажове. Но Grand Hotel Sveti Vlas променя тази представа, като предлага целогодишен престой с Ultra All Inclusive - перфектното решение за релакс и през хладните месеци. Морето не е само за лятото, а Grand Hotel Sveti Vlas доказва, че есента и зимата също могат да бъдат време за отдих, лукс и забавления.

Еднo от най-големите удобства на Grand Hotel Sveti Vlas е 24/7 Ultra All Inclusive програмата, която работи през цялата година. Без значение дали навън е студено и ветровито, вие можете да се насладите на безупречно обслужване, вкусна храна и напитки, без да се тревожите за времето. Луксът и удобството на All Inclusive почивка правят есенния престой край морето много по-специален - представете си уютна вечеря с изглед към морето, докато златните листа се поклащат навън.

Друг аспект, който прави хотела предпочитан и през хладните месеци, е неговият СПА център, който включва както закрити, така и открити зони. Въпреки че времето може да не е подходящо за плажуване, това не означава, че трябва да се лишите от пълна релаксация. Насладете се на топлите сауни, парни бани, джакузита и разнообразие от масажи и терапии, които ще ви помогнат да се отпуснете и да избягате от ежедневния стрес. Плуването в закрития басейн с топла вода е чудесен начин да останете активни дори през зимата.

За тези, които обичат да поддържат добра форма дори по време на почивка, Grand Hotel Sveti Vlas разполага с един от най-добрите фитнес центрове на българското Черноморие - Pulse Fitness. Фитнесът е просторен и оборудван с най-модерните уреди, което го прави идеалното място за тренировки и през студените месеци. Разположен на 4000 кв. м, този фитнес е истинска наслада за всички сетива и определено е най-търсения в района на Свети Влас и Слънчев бряг.

  

Тези качества правят хотелът идеален за целогодишно ползване. Но особено есента и зимата са идеални сезони за спокойна семейна почивка, далеч от шума и тълпите. Grand Hotel Sveti Vlas предлага новооткрит детски кът с площ над 200 кв. м, където вашите малки палавници могат да се забавляват под грижата на професионални аниматори. Докато децата играят в безопасна и приятна среда, родителите могат да си подарят време за себе си - да се отпуснат в СПА центъра или да се насладят на романтична вечеря.

Още едно голямо предимство на Grand Hotel Sveti Vlas е, че тук можете да доведете и домашните си любимци. Хотелът предлага специални удобства за тяхното настаняване, така че цялото семейство да се наслади на почивката заедно. Няма нужда да се притеснявате да търсите къде да оставите кучето си - то може да бъде с вас, докато релаксирате и се наслаждавате на спокойствието на морето.

Дори когато времето не позволява плажуване, Grand Hotel Sveti Vlas предлага множество възможности за развлечения. Тук винаги ще намерите нещо интересно за правене в компанията на най-близките си хора, независимо от сезона. 

Морето през есента и зимата има своя собствена магия – тишината и спокойствието, в комбинация с уникалните природни и климатични дадености на района на Свети Влас предлагат едно различно изживяване, също толкова приятно, колкото и през лятото. Гледките от хотела към морето са несравними и предлагат идеални условия за почивка на тишина и спокойствие. Морският въздух и вълните създават усещане за релакс и хармония, което е идеално за есенна и зимна ваканция.

Избирайки Grand Hotel Sveti Vlas за своята зимна почивка, вие получавате уникалната възможност да се насладите на всички предимства на морския курорт, без да се налага да чакате лятото. Благодарение на 24/7 Ultra All Inclusive, закритите СПА зони и разнообразните активности, тук ще намерите всичко необходимо за пълноценен релакс, дори когато времето не е подходящо за плаж. Вече няма нужда да чакате лятото - морето идва при вас с целогодишните услуги на Grand Hotel Sveti Vlas!

Йоана Шомова