Турагенции

Дорис травел обяви предложения за Нова година в Анталия

   
Дорис травел обяви предложения за Нова година в Анталия

С приближаването на Нова година, все повече хора търсят идеалната дестинация за незабравимо празнично бягство. Ако мечтаете за топло време, невероятни гледки и луксозни условия, Анталия е мястото за вас! С полет от София, организиран от “Дорис травел”, вие може да се потопите в магията на Турската Ривиера и да посрещнете 2025 година сред богатите културни традиции и гостоприемство на този невероятен курорт.

Разположена на южния бряг на Турция, Анталия предлага перфектната комбинация от природна красота и модерни туристически удобства. Регионът е заобиколен от величествените планини на Торос и кристално чистите води на Средиземно море, което го прави истински рай за почивка. През зимата, климатът е мек и приятен, а празничната атмосфера в Анталия е неповторима - луксозни хотели, богати програми и новогодишни празненства, които ще ви накарат да се чувствате специални.

С удобен директен полет 

от София до Анталия, пътуването до вашата празнична дестинация ще бъде бързо и комфортно. След пристигането ви очакват някои от най-изисканите и луксозни хотели в региона. Те са известни с високия си стандарт на обслужване и предоставят възможност за Ultra All Inclusive почивка, което означава, че ще се насладите на изключителни ястия, напитки и развлечения през целия ден и нощ. ”Дорис” работи с 42 хотела в региона, всеки от който с изпитано качество и страхотни новогодишни програми.

Royal Taj Mahal Hotel Side Antalya Turkey

Независимо дали предпочитате да се отпуснете в СПА центъра, да се насладите на топлите вътрешни басейни или да се включите в новогодишните забавления, вашият хотел ще ви предостави всичко необходимо за пълноценна почивка. Много от хотелите предлагат специални новогодишни вечери с празнични менюта, шоу програми и фойерверки, които ще направят вашето преживяване още по-запомнящо се.

Цените започват 

от 477 евро на човек и включват чартърен полет София - Анталия - София с включени летищни такси и багаж до 20 кг чекиран и до 7 кг ръчен, 4 нощувки в хотел по избор на съответната база на изхранване, трансфер летище - хотел - летище, медицинска застраховка на ЗК "Лев инс" с покритие 10 000 евро (с доплащане за лица над 70 г. и с включено покритие за Covid-19), изпращане на летището от представител на туроператора и обслужване на място от представител на фирмата партньор. Допълнително всеки турист трябва да заплати празнична новогодишна вечеря в избрания хотел, а освен това към почивката си може да добави и разнообразни екскурзии.

Нова година в Анталия е не просто почивка, а истинско преживяване. Хотелите подготвят специални празнични програми, които включват всичко - от музикални изпълнения и шоу програми до танцови забавления и тематични партита. За тези, които обичат да се включват активно в празненствата, има много възможности - от участия в различни игри и състезания за танци под звездите на откритите тераси на хотелите.

New Year's Eve in Istanbul: Unforgettable Cruise Event

За семействата, 

които пътуват с деца, Анталия предлага и множество забавления за малчуганите. Специални детски клубове и анимационни програми ще ги занимават с интересни дейности, докато вие се наслаждавате на празничното настроение и релакс.

Едно от най-големите предимства на резервациите за почивка в Анталия сега е възможността да се възползвате от ранни записвания. Ако направите своята резервация сега, ще имате значителни отстъпки и гарантирани места в най-добрите хотели. Ранните записвания ви позволяват да планирате спокойно и да изберете най-подходящите за вас дати и програми, като същевременно спестявате пари.

Също така, тези, които резервират предварително, имат достъп до по-широк избор от хотели и стаи, което е голямо предимство, особено когато става въпрос за популярни дестинации като Анталия, където местата могат да се изчерпват бързо.

5 Do's and Don'ts When Visiting Antalya in Turkey - Property Turkey

Независимо дали искате да се насладите на празниците с вашето семейство, или да отпразнувате Нова година с приятели в луксозна обстановка, Анталия ви предлага всичко необходимо за една незабравима почивка. Съчетайте топлия климат и невероятните условия с богатата култура и гостоприемството на Турция, и ще получите едно вълшебно празнично изживяване.

Йоана Шомова