Турагенции

Onex Tour предлага новогодишни чартъри до Анталия от всички български летища

   
Onex Tour предлага новогодишни чартъри до Анталия от всички български летища

Посрещането на Нова година е винаги специално събитие, а ако имате възможността да го празнувате в Анталия - магическата перла на турското крайбрежие, то празникът става още по-вълнуващ. Тази година Onex Tour предлага разнообразие от програми за празничната нощ с чартърни полети от четири града в България - София, Варна, Пловдив и Бургас. Възможностите включват 4, 5 или 6 нощувки в едни от най-добрите хотели на Анталийската Ривиера, като ще имате възможност да изберете най-удобния за вас вариант. Това е не само чудесен начин да отпразнувате Нова година, но и да се насладите на една незабравима почивка в един от най-красивите региони на Турция.

Анталия е добре позната

дестинация за летни почивки, но тя предлага много повече от пясък и слънце. Регионът Анталия включва не само едноименния град, но и изобилие от курорти като Алания, Белек, Кемер и Сиде. Всеки от тези курорти има свой собствен чар и предлага разнообразие от развлечения и комфорт. Алания е известна със своите живописни плажове и исторически забележителности, като Червената кула и древния замък. Белек, от своя страна, е идеалното място за любителите на лукса и спокойствието, предлагащ изобилие от 5-звездни хотели и престижни голф игрища. Кемер привлича със своята неповторима комбинация от морски пейзажи и планински гледки, а Сиде предлага уникална възможност да се потопите в историята и културата на древния свят, докато се наслаждавате на модерните удобства на съвременния туризъм.

About Side, TurkishRivieraHomes.com

Цените започват

от 382.33 евро и включват самолетен билет с директен чартърен полет с включени летищни такси, един салонен багаж до 7 кг и  чекиран багаж 20 кг, трансфер летище - хотел - летище, съответният брой нощувки в избран хотел на определената база изхранване, както и медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” със застрахователна компания "Уника" с покритие 10 000 евро и асистанс. Допълнително единствено трябва да се заплати гала вечерята, като цените са индивидуални за всеки хотел.

Изборът на Анталия за новогодишна дестинация предлага редица предимства. Климатът през декември е мек и приятен, което означава, че макар да не е плажният сезон, времето е перфектно за разходки и разглеждане на забележителности. В допълнение, празничната атмосфера в хотелите е изключителна. Много от хотелите организират специални новогодишни празненства с богати менюта, музикални изпълнения на живо и фойерверки. Това прави Анталия отличен избор за семейни почивки, романтични бягства или забавления с приятели. Хотелите често предлагат и допълнителни услуги като СПА и релаксация, което ви позволява да се насладите на почивка с всички удобства.

Една от причините, поради които сега е перфектният момент да резервирате новогодишна почивка в Анталия, е възможността да се възползвате от ранни резервации. Въпреки че сме в началото на октомври, предимствата на резервирането на почивка предварително са очевидни. Ранното резервиране ви осигурява по-ниски цени и достъп до специални оферти, които ще бъдат недостъпни, когато наближат празничните дни. Освен това, можете да изберете най-добрите хотели и да гарантирате места в предпочитаните дати и с предпочитана продължителност на престоя. Програмите предлагат гъвкавост, която ви позволява да изберете между 4, 5 или 6 нощувки в зависимост от вашите нужди и свободно време.

Things to Do in Kemer in 2024 | Expedia

Нещо повече, 

чартърните полети, организирани от Onex Tour, улесняват пътуването максимално. Полетите са директни и излитат от София, Варна, Пловдив и Бургас, което прави достигането до Анталия изключително удобно, без излишни трансфери и дълги престои на летищата. Така ще можете да се концентрирате върху почивката си, без да се притеснявате за детайлите на пътуването.

Независимо дали предпочитате оживени празненства с много забавления или по-спокойна и релаксираща почивка, Анталия има какво да предложи на всеки. Регионът е известен със своята гостоприемност и високо ниво на обслужване, което ще ви накара да се почувствате специални от момента, в който пристигнете. Всеки курорт предлага нещо различно, но всички те споделят едно - стремеж към предоставяне на най-доброто преживяване за своите гости.

New Year Eve Party in Istanbul - Book Now! | Alsero Tours

Планирането на новогодишната почивка в Анталия още от сега дава спокойствие и сигурност, че ще прекарате празника по най-добрия възможен начин. С ранните резервации можете да се възползвате от отлични цени и да сте сигурни, че ще получите най-доброто настаняване, без да се притеснявате за място в последния момент. С Onex Tour ще имате възможността да се насладите на една вълнуваща и незабравима Нова година, посрещната с топъл морски бриз, луксозно обслужване и изобилие от празнични забавления.

Йоана Шомова