Турагенции

Белпрего травел отвори записванията за предколедни уикенд пътувания до Букурещ

   
Белпрего травел отвори записванията за предколедни уикенд пътувания до Букурещ

Предколедният сезон е времето, когато магията на празниците оживява и създава незабравими спомени. Една от най-добрите дестинации за потапяне в празничната атмосфера е Букурещ – градът, който съчетава великолепие, култура и топлина. Програмата „Предколеден базар и СПА романтика в Букурещ“ на “Белпрего травел” е идеалният начин да си подарите уикенд, изпълнен с коледна магия, романтика и релаксация в красивата румънска столица. Тази екскурзия предлага не само възможността да се насладите на предколедния дух в един от най-красивите коледни базари в региона, но и да се поглезите с уникални СПА удоволствия, които ще ви заредят с енергия и добро настроение преди големия празник.

Букурещ, известен като „Малкият Париж на Изтока“, през декември се превръща в истинска зимна приказка. Улиците и сградите са окичени с празнични светлини и украси, а коледните базари изпълват града с ухание на канела, греяно вино и празнични сладкиши. Предколедният базар на площада пред Университетската библиотека е едно от най-очарователните места, където можете да се потопите в атмосферата на Коледа. Дървени къщички, пълни с ръчно изработени украшения, подаръци и традиционни румънски продукти, ви очакват да откриете перфектните подаръци за близките си. Това е мястото, където можете да се насладите на автентичната румънска кухня, да опитате ароматни коледни напитки и да се насладите на жива музика и празнични програми.

Bucharest | musement

Цените започват 

от 319 лв. на човек и включват комфортен транспорт с лицензиран автобус, всички пътни такси, 2 нощувки със закуски в двойна стая в хотел с отлични отзиви, екскурзоводско обслужване на български език, трансфер до Therme SPA в ден 1-ви, панорамна автобусна обиколка на Букурещ, посещение на предколедния базар на Букурещ, посещение на румънския парламент (отвън) и патриаршеската църква с екскурзовод на български (без входна такса), пешеходна разходка в Стария град на Букурещ (района Липскани) и застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“.

Екскурзията предлага не само посещение на базара, но и възможността да се разходите из историческия център на Букурещ, където ще откриете множество впечатляващи забележителности. Един от най-внушителните монументи е Дворецът на парламента, втората по големина административна сграда в света. Градът съчетава богата история и модерна визия, което го прави идеална дестинация както за културни, така и за романтични пътувания. Когато разгледате известните забележителности на Букурещ, ще почувствате магията на един град, който пази духа на миналото, но в същото време прегръща съвремието.

Best Bucharest Christmas Markets Guide 2023

Освен магията на предколедния базар, екскурзията включва и релаксиращо изживяване в луксозен СПА център. Това е идеалната възможност да се отпуснете и да се поглезите с разнообразни СПА процедури и удобства, които ще ви помогнат да се откъснете от стреса на ежедневието и да се подготвите за предстоящите празници. СПА романтиката е едно от ключовите предимства на тази екскурзия – възможността да се насладите на почивка за двама в уютна и релаксираща атмосфера, където можете да се възползвате от топлите минерални води, масажи и други процедури, които ще възвърнат баланса и хармонията на вашето тяло и дух.

Едно от нещата, 

които правят тази екскурзия още по-привлекателна, е фактът, че тя ви предлага идеалния баланс между празнични забавления и време за себе си. Докато децата се радват на коледните украси и развлеченията на базара, вие и вашият партньор можете да се насладите на релаксиращи моменти в СПА центъра, далеч от ежедневната суета. Независимо дали предпочитате да прекарате времето си в топлите басейни или да се поглезите с масажи и арома терапии, тази екскурзия е създадена за хора, които искат да се насладят на празниците по един по-спокоен и романтичен начин.

Fohhn: Therme Bucharest

Планирането на предколедно пътуване винаги е добра идея, особено когато то съчетава удоволствията от празничните базари с възможността за пълноценна релаксация. Предварителната резервация на такава екскурзия не само ви осигурява места на по-добри цени, но и гарантира, че ще имате възможността да се възползвате от най-добрите предложения за настаняване и СПА услуги. Този вид предколедни почивки са отличен начин да се откъснете от стреса на ежедневието и да се настроите на вълната на празниците още преди те да настъпят.

Екскурзията на “Белпрего травел” предлага всичко необходимо за едно незабравимо преживяване. Възможността да съчетаете празничната атмосфера на Букурещ с романтични и релаксиращи моменти в СПА центъра е предложение, което не бива да пропускате. Независимо дали искате да откриете перфектните подаръци за своите близки, да се насладите на автентичната румънска култура или просто да се отпуснете в уютна и луксозна среда, тази екскурзия е създадена да отговори на всички ваши желания и нужди. Букурещ ви очаква със своите светлини, аромати и топлина, готов да ви потопи в магията на Коледа и да ви подари спомени, които ще запомните за дълго.

Йоана Шомова