Оферти

Мадагаскар, Нуси Бе ни зове: Готови ли сте за епично приключение?

   
Мадагаскар, Нуси Бе ни зове: Готови ли сте за епично приключение?

Представете си: кристално чисти води, девствени плажове и цветни коралови рифове. Добре дошли в Нуси Бе, раят на земята!
С Sharky Adventure ще се гмурнете в приключение като никое друго. Гмурнете се с нас и открийте подводния свят, изпълнен с екзотични риби и ярки корали. Разходете се из тропическите гори, срещнете редки животни и открийте тайни водопади.

Страната на чудесата на дивата природа

Мадагаскар, известен като “8-ят континент“ е гореща точка на биоразнообразието с пейзажи, вариращи от гъсти тропически гори и сухи пустини до девствени плажове.

Дом на разнообразна флора и фауна, като приблизително 90% от дивата природа на острова не се среща никъде другаде по света, включително лемури, хамелеони и широка гама от различни видове птици.

А за търсачите на страхотни плажове, ще издадем една тайна – на ов.Нуси Бе е пълно с такива.

Нуси Бе

В северозападната част на Мадагаскар има едно райско място – остров Нуси Бе. Какво ли не е преживял през вековната си история: той е бил рай за пирати и живо въплъщение на сандък със съкровища; затвор и каторга на френските колонизатори; център на търговията с роби; дори флотът на руския генерал Рождественски е бил разположен тук. Днес Nosy Be мирише на кафе и иланг-иланг. В горите на резервата Локобе черни лемури скачат по дърветата.

Студени потоци от водопади приспиват охладен вулкан. Световно известният ром Dzama се бутилира в град Dzamanzari. А край брега китовете от най-редките видове, наречени „малките китове на Омура“, пускат фонтани. Добавете към това прекрасни плажове, високо качество на обслужване за Мадагаскар и ръката сама ще протегне ръката си, за да резервирате билет до тук.
Остров Нуси Бе е топ плажна дестинация в Мадагаскар, с подходящи за гмуркане води и е дом на невероятните китови акули, морски костенурки и гърбави китове.

Името му означава Голям остров на местния език и всеки посетил тази тропическа дестинация край северозападния бряг на Мадагаскар, се убеждава, че отговаря на името си. Той е най-големият в архипелага, който също включва и островите Нози-Ираниа и Нози-Комба. Дом е на най-красивите плажове и места за гмуркане в страната и е богат на дива природа – едно прекрасно място е национален парк Lokobe. Известен е още и като Парфюмирания остров заради насажденията от иланг-иланг – можете да помиришете тези ароматни цветове в Lemuria Land. Отправете се към най-високата точка на острова – Mont Passot , ако сте в търсене на спиращи дъха панорамни гледки.

За повече информация и пълна програма вижте ТУК.