Новини Транспорт

БДЖ организира томбола за вълнуващо пътуване със специален влак за Коледа

   
БДЖ организира томбола за вълнуващо пътуване със специален влак за Коледа

На лотариен принцип ще бъдат избрани 15 печеливши участници. Срокът за участие в томболата е до 31 октомври 2024 г.

За Коледните празници "Български държавни железници" ще организират пътуване със специален влак с парен локомотив, съобщават от пресцентъра на дружеството. В тази връзка националният железопътен превозвач предоставя възможност на своите клиенти да спечелят ваучер за пътуване с Коледния влак.

За целта пътуващите с влак на територията на страната могат да участват в томбола, чрез която от всички регистрирани валидни билети на лотариен принцип ще бъдат избрани 15 печеливши участници. Срокът за участие в томболата е до 31 октомври 2024 г.

Печелившите участници, които ще получат ваучер за специално организирано пътуване с влака за Коледните празници, ще бъдат изтеглени на 15 ноември 2024 г.

Парният локомотив на Коледния влак е участник в най-новия български филм "Гунди - легенда за любовта" и ще предостави възможност на пътуващите да изпитат емоцията от пътуването с влак десетилетия назад във времето, посочват от дружеството.

Всеки желаещ да участва в томболата трябва да регистрира номера на билета от своето пътуване и да посочи име, фамилия и актуален имейл адрес на: https://www.bdz.bg/bg/games. Пълните условия за участие в лотарията могат да се намерят в полето за регистрация на официалния сайт на БДЖ.

Пътувания с парен локомотив БДЖ организира от София до Перник и Радомир през идните почивни дни.