Оферти

Екскурзия до Сингапур, Куала Лумпур и Бали 2025

   
Екскурзия до Сингапур, Куала Лумпур и Бали 2025

Ден 1

14 март – полет до Сингапур

Отпътуване от Терминал 2 на летище София в 13:35 часа. Полет София – Доха – Сингапур.

Ден 2

15 март – Сингапур

9:00 ч. – пристигане в Сингапур. Трансфер и настаняване в хотела.

Посещение на една от най-големите забележителности в Сингапур – Marina Bay Sands – три небостъргача върху които лежи трипалубен кораб. Ще се качим на площадката SKY PARK, която се намира на върха на небостъргача. От нея се разкрива невероятна панорама над града и залива. Лицевата част на кораба е огромен 150 метров панорамен басейн, създаващ илюзията, че водата се стича от ръба на кораба. Хотелът е построен 2010 година и е един от най-скъпите в света. Посещение на China Town и будисткия храм „Зъбът на Буда“ – отвън. Разходка по Orchard Road – най-голямата търговска улица с молове в Сингапур и небостъргача ION Sky.

Ден 3

16 март – Сингапур

Посещение на Gardens by the Bay (Градините край Залива). В тях се намират 18 гигантски изкуствени дървета Supertree Grove на височина до 50 метра. Те са свързани със 128-метров панорамен мост Skyway. Посещение на необятните закрити тропически градини CLOUD FOREST, приютили над 220 000 растения от почти всеки континент в света. Панорамна обиколка по пешеходния мост Helix, Ще се качим на виенското колело Singapore Flyer. Ще минем по пистата на Формула 1, емблематичната Опера на Сингапур във формата на дуриан, Мерлионът – символ на Сингапур. Ще се разходим по Qlarke Quay – ключово пристанище на река Сингапур от близкото минало.  Вечерта ще завърши с посещение на грандиозното лазарно-музикално шоу на танцуващите фонтани под Marina Bay Sands.

Ден 4

17 март – Куала Лумпур

Посещение на остров Сентоса с възможност за снимки и плаж на уединените брегове на острова с фин пясък и множество палми. Отпътуване за Куала Лумпур. Настаняване в хотела.

Време за релакс и фотосесия на невероятния басейн „ИНФИНИТИ“ на 53-ия етаж на хотела.

Ден 5

18 март – Куала Лумпур

Екскурзия до пещерите БАТУ (Batu Caves) с възможност за хранене на маймуни в естествената им среда. В пещерите се намират най-популярните хиндуистки храмове извън Индия. Пред Batu Caves се издига най-високата позната статуя на Murugan! Панорамна обиколка из централната част на града. 

Ден 6

19 март – Куала Лумпур

Полудневен сититур с посещение на площад Мердека, Китайският храм Thean Hou Temple и Central Market с местен гид и превод на български. Посещение на кулите-близнаци ПЕТРОНАС. (качване на кулите – по желание, срещу доп. заплащане). Време за шопинг и релакс на басейна на хотела.

Трансфер до летището. Полет до Денпасар (Бали). Настаняване в хотел, нощувка.

Ден 7

20 март – Бали

Възможност за целодневна екскурзия до водопада Нунг Нунг (или Леке Леке), Хандара Гейт – една от най-сниманите порти на Бали, разположена сред зелени планини и мъгливи долини, както и емблематичния храм Улун Дану на брега на живописното езеро Братан.

Ден 8

21 март – Бали

Възможност за целодневна екскурзия до едни от най-известните забележителности на остров Бали – величествения храм Бесаких, разположен в подножието на вулкана Агунг, както и Тирта Ганга – кралски воден дворец, който впечатлява с малки езерца, изпълнени с разноцветни рибки, красиви фонтани и изящни скулптури.

Ден 9

22 март – Бали

Възможност за целодневно атрактивно приключение из оризовите тераси в Тегалаланг, с екзотични Балийски люлки (качването на люлка е по желание, срещу допълнително заплащане). 

Посещение на ферма за най-скъпото кафе в света – Kopi Luwak и „Свещената гора на маймуните“, където ще може да нахраните балийски макаци и да се снимате с тях.

Ден 10

23 март – Бали

Възможност за целодневна екскурзия до остров Нуса Пенида. За любителите на красиви и спиращи дъха пейзажи и природни забележителности островът е точното място.

Ден 11

24 март – Бали

Време за плаж, балийски масажи, шопинг.

21:00 ч. – Трансфер до летището за полет Бали – Доха – София. 

Ден 12

25 март – Бали

Oтпътуване за България в 01:10 ч.

Пристигане на Терминал 2 в София в 12:25 часа.

 

За повече информация вижте ТУК.