Транспорт

Air France - Бизнес класа за релакс и мечти

   
Air France - Бизнес класа за релакс и мечти

Насладете се на комфортен и приятен полет в бизнес кабината на Air France

Там ще откриете 48 просторни места със седалки, които се трансформират в истинско легло с дължина почти 2 метра. За да предложи най-високо ниво на комфорт, напълно преработената емблематична седалка на авиокомпанията разполага с още по-удобни извивки. Подплатата на седалката придава усещане за мекота и уют. Вълна, матиран алуминий, френска кожа са благородните, меки и естествени материали, избрани от Air France за производството на самолетните седалки.

Моделът 3 „F“s 

Дизайнът на седалката в бизнес салона се основава на  моделът 3 „F“s. 

Първото “F” е за Full Flat, т.е. седалката се трансформира в истинско легло с дължина почти два метра. 

Второто “F” е за Full Access - всеки пътник разполага с директен достъп до пътеката. Третото “F” е за Full Privacy, гарантираща оптимално уединение. Новата плъзгаща се врата позволява на пътниците да са в своето напълно лично пространство, далеч от погледите на останалите. За да се създаде по-голямо усещане за близост за двама, пътуващи заедно, седалките, разположени в средата на кабината, вече са оборудвани с подвижен централен панел. Той може да се спуска и така създава приятно споделено пространство. 

Останете в постоянна връзка с Air France

Креслото разполага и с широк 17,3-инчов 4K екран с висока разделителна способност и функция против отблясъци, снабден със слушалки за намаляване на шума, с нова Bluetooth връзка, позволяваща на пътниците да използват собствените си безжични слушалки, както и няколко порта. Те разполагат и с нов, най-съвременен графичен потребителски интерфейс, достъпен на 12 езика. Пътниците могат лесно да изберат от голямото разнообразие от различни програми и повече от 350 филма, включително френски филми и телевизионни сериали,

В бизнес салона може да откриете и документални филми, музика и подкасти. Може дори да се отпуснете и научите повече за медитация и йога, докато пътувате. За децата има специална секция с интерфейс за лесно намиране на всички подходящи за тях забавления. Новата седалка разполага с A- и C-USB портове, индукционно зарядно устройство и букса за лаптоп.

Клиентите могат да използват Air France Connect. Wi-Fi офертата вече се предлага във всички кабини на авиокомпанията. Порталът предлага до три свързвания, единият от които е напълно безплатен и позволява на клиентите да изпращат и получават съобщения. Клиентите има достъп до цялата информация за полета и последващите свързващи полети.

Вкусни авторски ястия от звездни готвачи

При полети на дълги разстояния от Париж, Air France разполага с менюто в своята бизнес класа, поверена на френски готвачи със звезди Мишлен. Най-големите имена на френската висша кухня, включително Régis Marcon, Anne-Sophie Pic и Michel Roth приготвят за клиентите в бизнес кабината кулинарни изкушения от червени и бели меса, риба, включително вегетариански ястия. Блюдата се поднасят в съдове, подписани от френския дизайнер Жан-Мари Масо. Всяко ястие може да бъде поднесено с подходящите вино и шампанско, подбрани от сомелиер Паоло Басо.

Устойчиви продукти на борда 

На всички полети от Париж, Air France предлага месо, млечни продукти и яйца от френски произход, риба от устойчив риболов, избор от вегетариански ястия и ястия, които са изцяло приготвени във Франция. Компанията ще предлага детски и бебешки менюта, изцяло приготвени от био продукти.

В борбата срещу разхищението на храна Air France постепенно въвежда опцията клиентите да изберат предварително своето основно ястие в бизнес класа още преди пътуването. Тази услуга съчетава гарантиране на избора на клиента и по-рационално потребление. Компанията се ангажира да рециклира и да елиминира 90% от пластмасовите продукти за еднократна употреба на борда. За постигане на тази цел Air France продължава да разработва екологично насочени продукти, които се произвеждат от биоматериали на основа на багас и целулоза. И накрая, предметите, които вече не могат да се използват на борда, се даряват на благотворителни организации.

Бизнес предимствата на летището

Достъп до изключителни бизнес салони - независимо дали сте избрали да похапнете, да работите, да получите информация за полета си или просто да си починете, бизнес салоните на Air France са проектирани да отговорят на всички ваши уникални нужди. Посетете новия салон на Терминал 2F на парижкото летище CDG – проектиран от агенция Jouin Manku, салонът се простира на две нива, свързани с монументално стълбище. Полюбувайте се на небето през огромните прозорци с изглед към пистата, а можете и да се поглезете се с новата безплатна релаксираща СПА процедура от Clarins в релакс зоната на бизнес салона. 

SkyPriority - свят от предимства: SkyPriority ви дава приоритет на всяка стъпка от вашето пътуване! Следвайте знаците SkyPriority на летището и получете достъп до ексклузивни предимства на повече от 1000 летища в мрежата на Sky Team на всяка стъпка от пътя си. Когато пристигнете на летището, просто следвайте знака SkyPriority - услуга на Sky Team – съюз от 19 големи международни авиокомпании. Мрежата му осигурява приблизително 16 000 полета дневно до повече от 1000 дестинации по света.

За Air France

Air France е националната авиокомпания на Франция. Тя е една от най-големите авиокомпании в света и е основател и член на SkyTeam. Групата Air France-KLM обслужва 100 страни по света и транспортира почти 94 милиона пътници през 2023 г. Повече информация на www.airfrance.bg