Новини Събития

Интервю с FunStarter: Как подаръците стават незабравими и без срок на годност?

   
Интервю с FunStarter: Как подаръците стават незабравими и без срок на годност?

Днес ви представяме най-новата платформа за подаряване на изживявания в България – FunStarter.

Създателите ѝ твърдят, че са открили решение на един от най-големите проблеми на пазара на подаръчни ваучери и имат амбицията да поставят клиентите и доставчиците на първо място.

Какво прави FunStarter различна, с какво планират да спечелят доверието на потребителите и как се стремят да преобърнат модела на традиционните подаръци? Ще научим от отговорите на представителите на платформата, които са готови да споделят всичко за своята мисия и иновации.

Въпрос: Разкажете ни как ви дойде идеята да започнете платформата FunStarter?

FunStarter: Идеята за FunStarter се появи, когато осъзнахме един ключов проблем – пазарът на изживяванията като подарък расте, но в същото време отблъсква голяма част от клиентите, които са основната му целева група.

Всеки втори човек, с когото разговаряхме, сподели, че има неизползвани ваучери – от по-дребни суми около 100 лв до ваучери за значително по-скъпи преживявания като полети с балон, които струват над 1000 лв.

Този феномен ни накара да се замислим дълбоко – съществуващите регламенти и практики на пазара няма да работят вечно и е необходимо нещо да се промени. Разбрахме, че ако не се предприемат действия, много хора ще продължат да губят парите си, а доставчиците няма да получават заслуженото.

Дори да бъдем бързо копирани, решихме да поведем крак и да предложим ново решение, което може да промени целия сектор към по-добро.

С технологичните ресурси, с които разполагаме, създадохме напълно автоматизирана платформа и сме мотивирани да разчупим статуквото. Дали ще успеем и колко предизвикателства ще срещнем по пътя, само времето ще покаже, но ние сме готови да дадем най-доброто от себе си, за да направим тази промяна реалност.

Въпрос: Знаете ли какъв процент от ваучерите остават неизползвани. Какви са основните причини за това и как се отразява на пазара?

FunStarter: Да, проблемът е значителен. Зависи от категорияте, но около 30-40% от ваучерите за подаръчни изживявания остават неизползвани, което е огромно разочарование за клиентите и доставчиците на услуги.

Причините варират – хората забравят, не успяват да планират навреме или в крайна сметка изтърват срока на валидност. Това води до ситуация, в която парите остават в платформите, а доставчиците не получават своята заслужена част от стойността.

За нас това е несправедливо и не отговаря на очакванията на хората, които подаряват или получават ваучери. FunStarter съществува, за да преобърне този модел и да предложи решение, което поставя интересите на клиентите и доставчиците на първо място.

Въпрос: Какво прави FunStarter различен и как гарантирате, че клиентите няма да загубят стойността на своите ваучери?

FunStarter: Нашата платформа е проектирана да запазва стойността на ваучерите за подарък, дори ако цените на изживяванията се повишат с времето. Ние гарантираме, че в рамките на първите 6 месеца цената на избраното изживяване остава същата, независимо от промените на пазара.

След този период, ако има разлика в цената, клиентът просто доплаща разликата – но основната платена стойност остава непокътната. Освен това, предлагаме безплатна замяна на изживяването за целия период на валидност на ваучера. Това дава на клиентите пълната свобода да променят избора си, ако желаят да изпробват нещо ново или различно.

Въпрос: Какво е вашето отношение към клиентското обслужване и защо смятате, че е толкова важно?

FunStarter: Ние вярваме, че клиентското обслужване трябва да бъде на високо ниво и да надминава очакванията на хората. Всеки контакт с нашия екип, било то по телефон, имейл или онлайн, трябва да бъде пример за отлично обслужване.

Целта ни е да докажем, че в България можем да предложим световно ниво на клиентско обслужване и да създадем положителни емоции у всеки, който се свърже с нас. Инвестираме много в обучението на нашите служители и в технологиите, които правят комуникацията лесна и ефективна. За нас е важно клиентът да се чувства ценен и разбран – това е сърцето на нашата философия.

Въпрос: Разкажете ни малко повече за видовете изживявания, които предлагате и как планирате да се развивате?

FunStarter: В FunStarter предлагаме широка гама от изживявания, които обхващат различни интереси и стилове на живот. От екстремни приключения като скокове с бънджи и полети с балон, през релаксиращи спа процедури и масажи, до кулинарни дегустации и творчески курсове – има нещо за всеки.

Постоянно работим върху разширяване на нашия асортимент и добавяне на нови категории, които да предложат още повече възможности за незабравими моменти. Винаги търсим нови и интересни партньори, за да осигурим най-доброто за нашите клиенти.

Въпрос: Какво прави вашите подаръчни опаковки толкова специални?

FunStarter: Нашите подаръчни опаковки са нещо, с което наистина се гордеем, защото те добавят още повече емоция към изживяването.

Имаме уникални експлодиращи картички, които превръщат разопаковането на подаръка в истинско шоу. При отваряне, картичката „избухва“ и хартиено кубче изстрелва конфети, което създава момент на приятна изненада и радост. Това е още един начин да направим подаръка незабравим – защото искаме всеки детайл да носи усмивка и вълнение.

Въпрос: Какво бихте казали на хората, които обмислят да подарят ваучер за изживяване?

FunStarter: Подарете изживяване, което няма срок на годност и не поставя ограничения. С FunStarter всеки ваучер е начин да подарите свобода и вълнение, без риск от изтичане на срока или загуба на стойност.

Ние сме тук, за да направим подаряването лесно, приятно и безгрижно – както за този, който подарява, така и за този, който получава. С нас можете да бъдете сигурни, че вашият подарък ще бъде ценен и запомнен завинаги.