Турагенции

Ранните записвания на ТЕЗ Тур за Нова година в Анталия текат с пълна сила

   
Ранните записвания на ТЕЗ Тур за Нова година в Анталия текат с пълна сила

С наближаването на зимните празници над всички тегне един въпрос, а именно къде ще се празнува Нова година. Трудно е да се съобрази перфектното място, особено за големи компании, които искат да се съберат заедно, но без да се ангажират да готвят и чистят два дни. За това и идеалният вариант за много празнуващи е да отидат на хотел с предварително планирана гала вечеря. По този начин хубавата празнична обстановка, вкусната храна и незабравимото шоу са планирани само с един клик върху бутона “Резервирай”.

Е, “ТЕЗ Тур” предлагат богата селекция от възможности за новогодишна почивка, като много популярна дестинация сред българите е Турция. Особено Анталия е предпочитано място за празнуване, тъй като съчетава топъл климат и луксозна обстановка. Освен това полетите на “ТЕЗ Тур” предоставят огромно удобство за всички пътуващи - туроператорът лети от всички български аерогари и предлага програми с 4 или 5 нощувки и отпътуване на 28 или 29 декември.

40+ Fireworks In Antalya Turkey Stock Photos, Pictures & Royalty-Free  Images - iStock

Цените започват 

от 387 евро на човек и включват самолетен билет от избрано летище в България до Анталия с чартърен полет, пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро), държавна такса сигурност за летищата в Турция, 20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг, трансфери летище - хотел - летище, 4 или 5 нощувки в избрания хотел на съответния пансион, медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на "Евроинс" с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.

“Подбрали сме само най-добрите хотели в Анталия, които неоспоримо ще организират парти, което да се помни цял живот. През годините сме изпитали лично качеството им - това са хотели, с които редовно работим и през летния сезон. Имената им са се превърнали в гаранция за качество и внимание към детайла”, сподели Михаела Ерменкова, маркетинг мениджър на “ТЕЗ Тур”.

Нова година в Анталия 

е не просто почивка, а истинско преживяване. Хотелите подготвят специални празнични програми, които включват всичко - от музикални изпълнения и шоу програми до танцови забавления и тематични партита. За тези, които обичат да се включват активно в празненствата, има много възможности - от участия в различни игри и състезания за танци под звездите на откритите тераси на хотелите.

За семействата, които пътуват с деца, Анталия предлага и множество забавления за малчуганите. Специални детски клубове и анимационни програми ще ги занимават с интересни дейности, докато вие се наслаждавате на празничното настроение и релакс.

The Land Of Legends

Едно от най-големите предимства на резервациите за почивка в Анталия сега е възможността да се възползвате от ранни записвания. Ако направите своята резервация сега, ще се насладите на значителни отстъпки и гарантирани места в най-добрите хотели. Ранните записвания ви позволяват да планирате спокойно и да изберете най-подходящите за вас дати и програми, като същевременно спестявате пари.

Също така, тези, които резервират предварително, имат достъп до по-широк избор от хотели и стаи, което е голямо предимство, особено когато става въпрос за популярни дестинации като Анталия, където местата могат да се изчерпват бързо.

40+ Fireworks In Antalya Turkey Stock Photos, Pictures & Royalty-Free  Images - iStock

Независимо дали искате да се насладите на празниците с вашето семейство, или да отпразнувате Нова година с приятели в луксозна обстановка, Анталия ви предлага всичко необходимо за една незабравима почивка. Съчетайте топлия климат и невероятните условия с богатата култура и гостоприемството на Турция, и ще получите едно вълшебно празнично изживяване.

Йоана Шомова