Новини Турагенции

Welcome Travel и DABOV Specialty Coffee подаряват незабравим круиз за двама и още над 20 награди

   
Welcome Travel и DABOV Specialty Coffee подаряват незабравим круиз за двама и още над 20 награди

Ако обичате да пътувате и кафето е вашата страст, тоWelcome Travel и DABOV Specialty Coffee имат нещо специално за вас! В най-новия им съвместен giveaway, те подаряват незабравим круиз за двама, който ще ви отведе на невероятно пътешествие из гръцките острови и Кушадасъ. Това е най-голямата награда в организираната игра от DABOV Specialty Coffee, а Welcome Travel, една от водещите туристически агенции в България, се грижи за това вашето пътуване да бъде наистина незабравимо. В играта има още над 20 награди, които могат да бъдат спечелени.

Връзката между пътуванията и кафето - перфектна комбинация

Кафето и пътуванията винаги са вървели ръка за ръка. Едно добре приготвено кафе може да бъде символ на спокойствие и релакс, дори когато сте далеч от дома. В случая, DABOV Specialty Coffee ви кани да опитате новите специални кафета, докато мечтаете за своята следваща голяма ваканция. А какво по-хубаво от това да спечелитекруиз за двама из гръцките острови и Кушадасъ, подарен от Welcome Travel? Това е възможност не само да се насладите на нови вкусове, но и да откриете нови дестинации.

Какво ви очаква на борда на круиза?

Круизът, който Welcome Travelподарява, е истинска сбъдната мечта за всеки любител на пътуванията. Ще се насладите на луксозни каюти, изискани кулинарни изживявания и изумителни гледки към някои от най-екзотичните кътчета на света. Независимо дали мечтаете за лазурните води на Средиземно море или някое далечно и екзотично място, круизът ще ви отведе до дестинации, които досега са били само част от вашите мечти.

Как да участвате в играта?

За да се включите в играта и да спечелите този незабравимкруиз за двама, е необходимо да закупите кафе кутия „Шоколад“ от сайта на DABOV Specialty Coffee. В този комплект ще откриете 4 уникални спешълти кафета, подбрани специално от Йордан Дъбов, за да ви предоставят истинско гурме изживяване. След като направите покупката, вие автоматично се включвате в играта и може да спечелите голямата награда - круиз за двама, подарен от Welcome Travel, и още много други награди.

Тази колаборация между една от водещите туристически агенции и бранда, който е синоним на качествено кафе, създава възможност за всички, които искат да обединят любовта си към пътешествията и кафето. Това е нещо повече от награда - това е възможност за приключение, което ще остави трайни спомени.

Открийте света с чашка кафе в ръка

Не пропускайте шанса си да станете част от това невероятно изживяване! Вземете своята кафе кутия „Шоколад“, отпуснете се с любимата си напитка и започнете да мечтаете за незабравимите дестинации, които ви очакват. DABOV Specialty Coffee и Welcome Travel ви предоставят шанс да се откъснете от ежедневието и да се потопите в приключение, което ще ви разкрие нови хоризонти.

Пълна информация за играта и условията може да намерите тук.