Оферти

Коледни базари в Брюксел - със самолет, обслужване на български език!

   
Коледни базари в Брюксел - със самолет, обслужване на български език!

Брюксел е дом на един от най-хубавите Коледни базари в Европа - т. нар.„Зимни чудеса“.Основна сцена за това мероприятие са централният площад на Брюксел - Гран Плас, паметник на ЮНЕСКО и площада пред църква "Св. Екатерина".

На дължина от 2 км са изградени над 250 коледни къщички, вкоито се продават местни продукти и занаятчийски изделия, както и местни улични хранителни деликатеси.

Освен ароматното греяно вино можете да се опитабелгийски шоколад, различни видове сладка и разбира се, коледни курабийки.Коледните светлини са навсякъде, а не трябва да се пропуснат звуковото и светлинно шоу, величествената коледна елха,празничен коледен парад, виенско колело, ледена пързалка, множество изложби и културни събития.

Всяка зима коледният базар в Брюксел има около 2,5 милиона посетители и продължава от края на ноември до началото на януари месец.
Приказните градове Антверпен, Гент и Брюж също са сцена на неповторими Коледни базари.

Потопете се в празничната атмосфера, опитайте прочутите белгийски гофрети, изпийте чаша горещ шоколад или тъмна бира, похапнете от неповторимитe белгийски специалитети, купете нещо за спомен от празничните базари и най-важното, отнесете спомена за празнична Белгия.

За повече информация и пълна програма вижте ТУК.