Новини Събития

Туроператорът Ocean Travel е номиниран за награда от круизния гигант MSC

   
Туроператорът Ocean Travel е номиниран за награда от круизния гигант MSC

Българският туроператор Ocean Travel е номиниран за най-добрия партньор в Източна Европа на круизния гигант MSC Cruises. Това съобщи за CruiseNews Соня Недялкова, управител на компанията. Тя присъства на церемонията по номинациите. “Благодарим на всички приятели и наши клиенти за доверието. Ocean Travel намери място сред номинираните на All Stars of the Sea на MSC”, заяви тя.

Церемонията по награждаване на победителите ще се състои на 25 октомври 2024 г. В момента всички най-добри партньори на круизната компания MSC Cruises са на круизния кораб Grandiosa. Те пътуват от Барселона до Ливорно, като круизът показва още Тунис, Палермо и Неапол.

Ocean Travel Bulgaria е сред водещите туроператори у нас, който е специализиран в предлагането на круизи. Основните са по Средиземноморието с тръгване от Италия или Испания. Силни програми има и от съседните Гърция и Турция, а също така и по Адриатическото крайбрежие – Хърватия и Черна гора. Разбира се, оферти има и за цял свят, включително САЩ, Южна Америка и Азия.

MSC Cruises е световен круизен гигант с регистрация и седалище в Женева. Това е най-голямата частна круизна компания. За нея работят 16 500 души по целия свят и има офиси в 45 страни. MSC Cruises е сред първите пет по големина круизни компании, след Carnival Corporation, Royal Caribbean Cruises и Norwegian Cruise Lines. Това, което е започнало с един кораб, се е превърнало в прекрасна флотилия. През вековете, семейство Апонте са отдадени на навигацията в океаните и през 1970 г. основават Mediterranean Shipping Company, която в момента е вторият по големина морски товарен превозвач в света.

Имайки такава силна традиция в мореплаването и любов към морето, MSC Cruises, основана през 1988 г., се превръща в една от най-бързо развиващите се круизни компании в света. През 2023 г. е обслужила над 4 млн. пътници.

Мирослав Иванов