Новини Транспорт

Ryanair обяви 15% намаление на билетите си този уикенд

   
Ryanair обяви 15% намаление на билетите си този уикенд

Ryanair, водещата авиокомпания в Европа, стартира от днес невероятна уикенд разпродажба с 15% отстъпка на полетите за пътувания през ноември до 18 декември. Купете този уикенд и изберете от несравним избор от зашеметяващи дестинации в мрежата на Ryanair – с плажове от световна класа, оживени градски почивки и ваканции за цялото семейство, сега е идеалният момент да резервирате вашето зимно пътуване.

Копенхаген: Копенхаген е оживен град, известен със своето съчетание на исторически чар и модерен дизайн, с емблематични забележителности като статуята на Малката русалка и цветното пристанище Нюхавн. Със силен фокус върху устойчивостта, посетителите могат да се насладят на живописни паркове, велосипедни улици и процъфтяваща кулинарна сцена, включително ресторанти с световна слава. Приветливата атмосфера и богатите културни предложения на града го правят идеална дестинация за изследване и почивка.

Аликанте: Аликанте е красив крайбрежен град в Испания, известен със своите зашеметяващи плажове и оживена алея покрай Средиземно море. С богата история, представена чрез забележителности като замъка Санта Барбара, посетителите могат да разгледат както културни забележителности, така и оживени пазари. Прелестната комбинация от модерни удобства и традиционен чар, заедно с вкусната местна кухня, прави Аликанте перфектна дестинация както за любителите на слънцето, така и за културните почитатели.

Лондон: Лондон е много цветен град, подходящ за любители на пазаруването, почитатели на рок културата или търсачи на силни усещания, но също така е и една от най-добрите дестинации за семейства в Европа. Позволете на децата си да открият красотата на Грийн Парк и Хайд Парк, Бъкингамския дворец, Леголенд или обиколка в студията на Warner Bros по стъпките на Хари Потър.

Тази ограничена по време разпродажба е достъпна за резервации от сега до полунощ в понеделник (28 октомври 2024 г.) само на ryanair.com. Мениджърът на Ryanair за Централна и Източна Европа и Балтика, Алисия Вуйчик-Голембьовска, каза:
„С удоволствие съобщаваме, че стартирахме вълнуваща уикенд разпродажба с 15% отстъпка на пътувания през ноември до 18 декември.

С над 240+ дестинации за избор в нашата мрежа, не пропускайте уикенд разпродажбата. Резервирайте сега до полунощ в понеделник на ryanair.com