Полети до Будапеща от само 9.50 Евро в посока

Полети до Будапеща

Запазете си изключително изгодни полети до Будапеща от София през лятото за само 9.50 Евро в посока или 29 Евро за двупосочен самолетен билет!

Столицата на Унгария, Будапеща е един от най-красивите градове в Европа. Осем моста свързват двете части на града, Буда и Пеща, разположени на двата бряга на река Дунав. Будапеща е бил най-важният град след Виена в Австроунгарската империя и това е видно където и да се разходите в централните части на града. Сградата на унгарския парламент, двореца Буда, Базиликата Свети Стефан, Рибарският Бастион и църквата Свети Матияш са задължителните забележителности, които трябва да посетите и разгледате. В зависимост от сезона, през който сте в града, обмислете и възможността да прекарате половин ден в една от термалните бани (СПА центрове) в Будапеща. Най-популярната поради автентичната си австроунгарска архитектура е Шчечин.

Будапеща е и много приятен град за разходки. Освен градските улици, поразходете си и по променадата на река Дунав, където също можете и да се качите на корабче за кратка обиколка. Остров Маргарет е друго любимо място на унгарците за релаксиране, където можете да си наемете рикша или велосипед. А след изпълнения ден с разходки и посещения на забележителности се отправете към централните 6-и и 7-и квартали, където местните се превърнали порутени, но стари и красиви постройки в модерни барове и ресторанти (ruin bars).

Самолетни билети до Будапеща

Закупете си евтини самолетни билети до Будапеща от София с WizzAir. Цената на двупосочния билет в момента започва от само 29 Евро (57 лв).

Дати:
Юли – Август 2020
Вижте възможните дати ТУК

Маршрут:
София – Будапеща – София

евтини полети до будапеща от софия

Примерна резервация на полети до Будапеща

01 – 05 Юли 2020

полети-до-будапеща-с-wizz-air

Билети за забележителности и турове в Будапеща

Круизи по Дунав, посещение на СПА комплешса Шчечни или пък посещение на Синегогата. Разгледайте тези и много други билети за атракции в Будапеща.

билети-и-турове-в-будапеща

Настаняване в Будапеща

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.

Приятни полети до Будапеща!

TravelSmart.bg