Полети до Виена от €10 в посока. От София, Варна и Бургас

Полети до Виена

Евтини полети до Виена от София, Варна и Бургас през цялата 2020 година. Самолетните билети от София, Варна и Бургас са с Laudamotion (партньорска авиолиния на RyanAir) и са в продажба на цени от само 9.99 Евро в посока и 19.98 Евро за двупосочен билет. От Варна има и полети до Виена с Wizz Air на цени от 9.50 Евро в посока и 24 Евро за двупосочен билет. 

Виена е един от най-красивите градове в Европа, който често е посочван и като най-добрият град за живеене в света. Многовековната история на имперска столица е видима навсякъде във Виена, както в пищния център, в който всяка сграда прилича на дворец, така и в малките квартални улички, които също не отстъпват от архитектурния блясък на града. Говорейки за дворци, два от тях са задължителни за посещение – Хофбург, дом на Хабсбургите за повече от 6 века и Шонбрун състоящ се от над 1400 стаи и великолепна градина. В Шонбрун също така можете да посетите и зоологическата градина. Ако желаете да се почувствате като виенчани, то седнете в някое от традиционните виенски кафенета в центъра и си поръчайте Захер (Sacher) торта и виенско кафе, или пък хапнете Виенски шницел в някое от ресторантчетата в малките улички на Mitte.

При хубаво време се отправете и към „плажните“ барчета по поречието на канала на Дунав, както и за разходка на острова Donauinsel и в Пратера. Ако сте във Виена за пръв път, някои от забележителностите, които трябва да видите са катедралата Stafansdom, централната търговска улица Kaertnerstrasse, Виенската опера, Природонаучния музей и Музея за история на изкуството, двореца Белведере, кметството (Rathaus), сградата на парламента и уникалната сграда Hundertwasserhaus. Завършете Виенското си преживяване с развлекателен полуден в Пратера, където и възрастните стават деца.

Самолетни билети до Виена

В момента можете да резервирате двупосочни самолетни билети до Виена от Варна за 24 Евро, от София за 26 Евро и Бургас за 20 Евро.

Дати:
Юли – Декември 2020
Вижте възможните дати от София  ТУК
Вижте възможните дати от Варна  ТУК
Вижте възможните дати от Бургас  ТУК

Маршрути:
София – Виена – София
Варна – Виена – Варна
Бургас – Виена – Бургас

самолетни билети от българия до австрия

Примерни резервации на полети до Виена:

София:

13 – 18 Август 2020
София – Виена – София – за 26 Евро

полети-от-софия-до-виена

Варна:
09 – 16 Септември 2020
Варна – Виена – Варна – 24 Евро >>>

самолетни-билети-варна-виена

Варна – Виена – Варна – 34 Евро >>>
25 Август – 01 Септември 2020

полети-до-виена-от-варна

Бургас:
18 – 22 Септември 2020
Бургас – Виена – Бургас – 20 Евро >>>

полети-от-бургас-до-виена

 

 

Билети за забележителности и турове във Виена

Желаете да посетите Шонбрун, Белведере, Пратера и други забележителности във Виена? Разгледайте предложенията за билети, които можете да си закупите предварително и да не чакате на опашка.

Настаняване във Виена

Много добро и изгодно предложение за настаняването Ви във Виена е Allegro Hotel Vienna***. Хотел с много добри оценки и локация.

Ето и няколко много добри предложения за настаняване във Виена с цена на нощувката между 35 и 50 Евро на човек:

Приятни полети до Виена!

TravelSmart.bg