"Премиер турс" и "Турските авиолинии" организираха барбекю парти за агенции

  12 Септември 2019, 13:28     0

Един от най-големите туроператори в България "Премиер турс" и Turkish Airlines организираха барбекю парти за туристическите агенции, с които работят в България. Гостите бяха посрещани от Мехмед Гюркайнак, директор на  Turkish Airlines за страната и Мария Московска, Управляващ директор на "Премиер турс". Те благодариха на всички партньори за съвместната работа. Агенциите, които са продали най-много билети през годината за авиокомпанията, получиха специални награди и отличия. Мехмед Гюркайнак отбеляза, че Turkish Airlines е лидер в България за пътуващите към Азия и на изток. Тя се превръща в предпочитана компания за българските туристи и затова вече има по три пъти дневно полети от София до Истанбул, допълни той. Turkish Airlines години наред е сред най-добрите авиокомпании в света и няколко пъти печели приза за най-добрата в Европа. За българите вече предлага добри полети и цени за САЩ и Латинска Америка, установи Travelnews.bg. 

Мария Московска също благодари на туристическите агенции, че са им се доверили като партньор и ползват най-добрата професионална резервационна система в България - Myte. Партито започна с българско хоро в ресторант "Тюркоаз" в София, което поведоха Мария и Мехмед.

Премиер Турс е водеща травел мениджмънт компания, създадена през 1998 г. Фирмата има три офиса – в София, Варна и Бургас. Тя е собственост на международната компания Go Global Travel и представител на American Express Global Business Travel в България. Компанията работи с иновативна технология и международни стандарти, които й позволяват да бъде конкурентни, успешни и иновативни в бранша, предлагайки пълен набор от услуги (самолетни билети, хотелско настаняване, круизни пътувания, организиране на мероприятия, трансфери, коли под наем и др). Тя е лидер в издаването на самолетни билети и круизни пътувания в България.

коментари

Добави своя коментар