Разкрития за японския нощен живот

  13 Септември 2019, 14:53     656      0

Оралните  барове, наричани още Pink salon, са част от японския нощен живот. Както подсказва името, тези „храмове на устното удоволствие“ предоставят тесни профилирани интимни услуги. Тези места в Япония са напълно легални и много популярни, но чужденците рядко успяват да стигнат до там.


Как изглеждат и как са устроени тези японски барове с духане, колко струват услугите и други детайли - прочетете по-долу.

Малко хора знаят, но Япония - това е страна, която изненадва с развита и разнообразна секс индустрия - проституцията официално е забранена. Благодарение на тънкостите на закона обаче японците лесно успяват да печелят пари от интимни услуги, които всъщност не са секс. Проституцията в Страната на изгряващото слънце се счита само за платен сексуален контакт между жена и мъж, а всичко останало, което не попада под тази концепция, се купува и продава свободно. Включително свирката.


Ето защо в Япония можете да намерите много заведения, които предоставят услуги от интимен характер „на ръба на секса“. Най-известните от тях са mizushobay (тук можете да пиете в компанията на освободени момичета), soapland (основната услуга е съвместен душ), фасон херусу (получаване на оргазъм без сексуално проникване), Те включват розови салони - такива за свирки наричани още Пинсаро.
Служителите на тези заведения се специализират изключително в орален секс, но въпреки това подобни места са изключително популярни както за местните, така и за туристите. Много лесно е да намерите свирка бар, изглежда като всяко заведение от този тип - светло отвън, окачено с примамливи табели и обещания за приятно забавление за мъжете.


Прави впечатление, че не всички розови салони са съгласни да приемат чужденци. По принцип входът за тях е отворен само в барове, разположени в централните райони на мегаполисите. И всичко това, защото японците са невероятно чист народ и се страхуват да не „пипнат“ нещо от гостуващите туристи. Освен това повечето от услугите се предоставят тук без презервативи. 


И така, първото нещо, което можете да видите, когато сте вътре в такова заведение, е приемната и бялата дъска със снимки на всички служителки. Вярно е, че не трябва да вярвате сляпо на тези снимки  - японците също знаят как да използват Photoshop.
След това на клиента ще му бъде разказано подробно за системата на работа на такъв бар и той ще може да посочи предпочитаните  момичета. 


Средната цена на интимните радости в свирка бар е 5000 йени (около 82 лева) за 30 минути. Можете обаче да изберете всякакво време, като започнете от 10 минути, завършвайки до няколко часа. В някои „розови салони“ е възможно да поръчате две момичета наведнъж, за да задоволите желанията си, но съответно тази услуга струва два пъти повече.


След като момичето е избрано и услугите са платени, служителите на салона предлагат на клиента да отиде до банята, след което да седне на специален диван. Тук ще се проведе целият процес. Докато клиентът чака своята "поръчка", може да изпие нещо и да пуши.


Заслужава да се отбележи, че японските барове за свирка - това не е забавление за срамежливи. И всичко това, защото практически няма уединение в тях. Възможно е веднага на съседния диван да видите друг посетител. Но не се безпокойте много - тук никой не се интересува, всички са заети с момичетата си. 


Дизайнът в такива барове може да бъде много различен. По принцип вътре можете да попаднете на  малки стаи с дивани или обикновени прегради, приглушени светлини и розов интериор.

От момента, в който момичето е на дивана до клиента, отброяването ще започне. Можете да говорите с нея, да я галете, да я докосвате, но максимумът, за който идвате, е свирка. Безсмислено е да настоявате за всякакво продължение - правилата тук са много строги. Клиент, който ще иска нещо повече, рискува да „опознае“ местната охрана.


След като служителката приключи да обслужва мъжа, останалото време с нея може да се изразходва за разговор или чаша чай. В края на вечерта ще бъдете изведени до изхода, ще ви благодарят за посещението и ще ви пожелаят късмет. Такива са културните и добросъвестни японски барове с духане.

/pochivka.blitz.bg

коментари

Добави своя коментар