Със зрелищен спектакъл откриват музикалния сезон в Слънчев бряг

  05 Юни 2019, 08:15     0

На 7 юни, точно в полунощ ще бъде официално открит музикалния летен сезон в Слънчев бряг. Тогава ще бъде премиерата на новия спектакъл „Игра на богове“, в който участват над 30 артисти от България и Румъния. Шоуто е вдъхновено от мистиката и фантастиката. Спектакълът можете да видите в „Bedroom beach”.

Вечерта зад пулта ще застане сензацията на остров Миконос – Dj Agent Greg. Купонът ще продължи и на 8 юни, когато официално ще отвори врати за сезона и Cacao beach. Публиката ще забавляват диджеите Dennis Kruz и  Tini Gessler.

На 12 юни бутиков спектакъл за 60-тия юбилея на курорта Слънчев бряг ще изнесе примата на българската музикална сцена Лили Иванова. Началото е в 21.30 часа.

През това лято на южния плаж в Слънчев бряг ще бъде поставено и началото на нова поредица партита на плажа – Trap on the beach.  В тях ще вземат участие – MBT, Marso и V:RGO. През 2019-а зад пулта на Bedroom beach ще застанат и цяло съзвездие от родни диджеи: Mascota, FED, Dimo BG, Gorro, C-Fusion, Vasco C, BIG D, Stephan Gee Steven и Yassen Petrov. /travelbulgarianews.bg

коментари

Добави своя коментар