Търсят двойка за пътуване из романтичните кътчета на Европа

  06 Февруари 2020, 11:55     280      0

Ако носите романтиката в сърцето си, Robbins Brothers - магазин за годежни пръстени, се нуждае от вас. И от половинката ви също.

Във вторник Robbins Brothers обяви, че отново търси двойка, която да пътува из Европа и да открие най-романтичните места за предложение за брак, които магазинът да препоръча на своите клиенти. 

Те няма нужда да напускат работа, тъй като могат да пътуват когато и до където искат. Всичко, което трябва да направят, е да идентифицират 20 места за предложения за брак на Стария континент и да ги документират. В замяна на това от Robbins Brothers ще платят сметката им.

„За Robbins Brothers е важно да открият нови и уникални начини да помогнат на двойки, които искат да създадат своя впечатляващ романс“, казва в изявление Крис Уекли, вицепрезидент по маркетинг на компанията.

 

„Осъзнаваме, че местоположението на предложението за брак е важен фактор, тъй като снимките и видеоклиповете от него са спомени, които остават завинаги,“ допълва той.

В случай че сте любопитни да разберете какво точно представлява "работата", можете да видите двойката, която избра Robbins Brothers през 2019 г.

Алекс и Лияна Боришкевич от Сиатъл, Вашингтон, трябваше да открият шестте най-романтични дестинации за предложения за брак в САЩ.

През тази година една двойка ще бъде избрана да пътува из Европа. Ще им бъде осигурен бюджет от 10 000 долара плюс почасова заплата, които да използват по време на пътуването. Те могат да открият идеалните 20 места в една страна или на територията на целия континент.

„В идеалния случай нашата двойка ще бъде подобна на типовете двойки, които пазаруват в Robbins Brothers“, казва Уекли.

„Това означава, че обичат красиви неща, но искат да намерят възможно най-добрата стойност. Очакваме с нетърпение да видим с какво ще се завърнат победителите през тази година. 

За да се класират, двойките трябва да имат сериозна връзка (романтична двойка, сгодени или женени), да са активни в социалните медии и готови да опишат своите преживявания, посочва T+L.

Онлайн кандидатури ще се приемат от 14 до 28 февруари. За да кандидатстват, двойките трябва да отговорят на серия от въпроси и да качат кратко видео, обясняващо защо искат да бъдат избрани за посланици на марката през 2020 г.

Финалистите ще бъдат обявени на 16 март, а гласуването ще бъде открито за обществеността на 23 март. Готови ли сте за кандидатстване? Отговорете на въпросите тук.

 

/profit.bg

 

 

 

коментари

Добави своя коментар