Търсят се младежи за безплатно европейско пътешествие

  23 Януари 2018, 13:06     0


Търсят се младежи за безплатно пътешествие из Европа. Единственото изискване на проектът Road Trip е да обичате да пътувате.

Уникалната идея се реализира от Генерална дирекция Регионална и градска политика към Европейската комисия. В рамките на проектът се търсят любопитни и любезни хора, които обичат да изследват нови места.

Осем ще са избраните щастливци, които ще имат възможност безплатно да тръгнат на европейско пътуване. То ще продължи един месец и ще се състои между пролетта и лятото на 2018 г.

Всеки желаещ може да кандидатства по проекта до 11 февруари. Единственото изискване е да сте между 18 и 30 години и наистина да обичате приключенията.

По време на пътуването избраните ентусиасти ще изминат 12 000 км по 4 основни маршрута в цяла Европа – Средиземноморски маршрут, Атлантически, Дунавски и Балтийски маршрут.

Четири двойки ще започнат европейското пътешествие с микробус. По пътя си ще се срещнат с местни хора и ще се включат в проекти, които променят живота им към по-добро. Тяхна цел ще е да изследват неизвестни и непознати места, наслаждавайки се на невероятните пейзажи.

Всеки от пътешествениците ще трябва да записва и заснема своите истории

и преживявания прилежно. В края на всяко пътуване преживяването им ще бъде представено във филм. Всеки детайл ще бъде отразен в онлайн пътеводител за пътуванията по европейските пътища, наречен Встрани от утъпкания път. /pochivka.com

коментари

Добави своя коментар