Транспорт

БДЖ осигурява 6 600 допълнителни места във влаковете

„БДЖ - Пътнически превози” ЕООД ще осигури 6 600 допълнителни места във влаковете за почивните дни по повод Деня на Съединението на България. За тази цел ще бъдат увеличени с допълнителни вагони съставите на някои влакове, които пътуват по основните направления в страната.

 05 Септември 2019, 13:05    0

Wizz Air пуска 20% отстъпка на всички полети резервирани днес

Нискотарифният авиопревозвач Wizz Air пуска 20% отстъпка за всички полети, резервирани днес, до всички дестинации. Тази оферта е валидна за всички клиенти и без ограничения за периода на пътуване, информират от компанията.

 04 Септември 2019, 13:50    0

Интересни факти за пътуване със самолет

На борда на самолета бактериите ни дебнат отвсякъде и винаги трябва да имаме едно наум. Най-добре е да сме се заредили с дезинфекциращ гел или кърпички, с които да почистим всички повърхности, до които се докосваме. А още по-добре е те да бъдат колкото се може по-малко.

 04 Септември 2019, 12:45    0

"Американ еърлайнс" ще лети до Полша, Унгария и Чехия

От следващото лято "Американ еърлайнс" ще стартира

 03 Септември 2019, 11:29    0

Какви са правата ни при пътуване с автобус

При закъснение, отменени рейсове или премаршутиране пътуващите с автобус на разстояние над 250 километра имат право на обезщетение, а в някои случаи и да се откажат от пътуването и да получат обратно парите си за билета. За това информира Игнат Арсенов, директор „Контрол на пазара” в Комисията за защита на потребителите (КЗП). Той направи важно уточнен

 01 Септември 2019, 10:14    0

Самолет кацна принудително след сблъсък с ято птици

Пътнически самолет на Уралските авиолинии, изпълнявал полет от Санкт Петербург до град Ходжент в Таджикистан, е кацнал принудително след сблъсък с птици,

 30 Август 2019, 14:44    0

КЗП с полезна информация: Авиокомпаниите дължат информация при какъвто и да е проблем с полет

При какъвто и да било проблем с полет, превозвачът задължително дължи на пасажерите информация. В зависимост от естеството на проблема тя може да бъде свързана с това кога реално ще се осъществи полетът, какво е очакваното закъснение и пр.

 29 Август 2019, 12:35    0

Bulgaria Air пуска полети до Карибите, Сейшелите и Малдивите

Bulgaria Air започва предлагането на полети до едни от най-екзотичните дестинации в света. Българската авиокомпания сключи споразумение с германската авиокомпания Condor, част от групата Thomas Cook, благодарение на което пътници от София, Варна и Бургас вече ще могат да пътуват до екзотики като Карибските острови, Сейшели, Мавриций, Малдиви и десетки дестинации в Малайзия, с удобни връзки през Франкфурт. Bulgaria Air и Air Italy пускат общи полети до САЩ и Канада Bulgaria Air и втората по големина италианска авиокомпания Air Italy пускат общи полети до САЩ и Канада Резервациите вече са достъпни Полетите до германския град се изпълняват от Bulgaria Air, а от там до крайната дестинация - със самолети и екипажи на Condor. С трансфер през Франкфурт пасажерите могат да летят от България още до САЩ, Канада, Централна и Южна Америка, Азия и Африка. През тази година авиокомпанията сключи редица нови споразумения, с които разшири дестинациите за своите клиенти. Така съвместно с гръцката Aegens Airlines бяха пуснати полети до Кипър и Израел, с латвийската Air Baltic до балтийските столици Рига, Талин и Вилнюс, а с италианската Air Italy до градове в САЩ и Канада.

 28 Август 2019, 21:31    0

FlіхВuѕ, ĸoятo oпepиpa в Бългapия, ĸyпyвa нaй-гoлeмия пpeвoзвaч в Typция

Haй-гoлeмият пpeвoзвaч в Eвpoпa - гepмaнcĸaтa FlіхВuѕ, oбяви, чe e пocтигнaлa cпopaзyмeниe зa пpидoбивaнeтo нa тypcĸaтa Каmіl Коç, ĸoятo вoдeщ дocтaвчиĸ нa мeждyгpaдcĸи тpaнcпopт в южнaтa ни cъceдĸa. Πpeдcтoи нeйнaтa мpeжa дa бъдe интeгpиpaнa в тaзи нa FlіхВuѕ.

 28 Август 2019, 17:27    0

Какви са правата ни при проблем с автобусна или авиокомпания

Ако сте от хората, които очакват лятото, за да осъществят

 26 Август 2019, 14:44    0

<< 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >>