Успели българи даваха личен пример в Банско

  20 Ноември 2019, 12:54     349      0

Част от екипа на кампанията „Успели българи дават личен пример“ гостува в гр. Банско. Известните лица Николай Василковски, Ева Веселинова, Александър Димов, Искрен Пецов, шеф Никола Симеонов, Цвети Радойчева, Бонимир Бонев, Венелин Вълков, Теди Еротеева и организаторът на кампанията Диана Николова -Миланова  посетиха училищата в региона. Те се срещнаха с учениците в П. Л. Г. „Никола Вапцаров“, СУ „Неофит Рилски“, Г. Т. „Алеко Константинов“, П. Г. Е. Е в гр. Банско, ОУ „Св. Климент Охридски“ в Добринище и ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в с. Места. Домакин на звездните гости бе „Гранд хотел Банско“.

Кампанията „Успели българи дават личен пример“ стартира през 2016 г.  с подкрепата на Столична община и Министерство на образованието и науката. Инициативата има за цел да мотивира и вдъхнови децата да учат чрез добрите примери. Да създадем хора, които искат да развиват, да променят, да творят, да се трудят - това е задачата на известните личности, на които подражават всички, разказа Диана Миланова.

През изминалите години лицата на кампанията са посетили много училища в страната. От проведените срещи с учениците са на лице  -намален брой на отпадналите ученици, повишен потенциал и мотивация за учене, етническа и социална толерантност, намалена вербална и физическа агресия, творческа и спортна активност, преодоляване на образователните трудности на учениците, нуждаещи се от повече постижения, образователна интеграция на учениците чрез формиране на общности по интереси.

„Гранд хотел Банско“ подкрепя инициативата и се погрижи за престоя и комфорта на звездните гости. Хотелът предлага пълна гама услуги за пълноценна почивка. Разполага с 450 легла и е ситуиран в централната част на Банско. На разположение е най-големият в Банско СПА център, където може да бъде открито богатo разнообразие от термални зони, спа терапии, масажи и лечебни процедури. Хoтелът разполага с външни и вътрешни басейни и аква съоръжения. Има два ресторанта - основен и италиански, в които се предлагат интернационални ястия и напитки. В хотела е ситуирана и най-голямата зала за събития в Югозападна България с капацитет 600 души. За любителите на активната почивка и забавленията, хотелът предлага още lounge bar, зала за хазартни игри "Monte Carlo", клуб от веригата  „Pulse Fitness", Playground за тийнейджъри и детски кът за най-малките деца.

„Гранд Хотел Банско“ има редица отличия за „Най-добър хотел на България“, „Най-добър бранд в туризма“, „Най-добър хотел в Банско“, „Най-добър СПА хотел на годината в Банско“, „Най-луксозен планински хотел“, „Спа хотел на годината в България“ и др.

коментари

Добави своя коментар