Обяви

Изложение на българския туризъм

   
Изложение на българския туризъм

 

 

 

 

 

Второто издание на туристическото изложение Travel Expo ще се проведе на 27.11 и 28.11.2020 г. във фоайетата на НДК, София. Travel Expo е изложение, което обединява всичко свързано с пътуванията и предоставя на посетителите уникална възможност да планират своята екскурзия, ваканция, бизнес пътуване, круиз, хотелска резервация или друга туристическа услуга с ексклузивна отстъпка от изложителите. За по-малко от 24 часа след стартирането на регистрацията за изложители – вече имаме първите 22 регистрирани фирми, които ще представят своите оферти на посетителите в Travel Expo 2020, обясниха организаторите..

Всички изложители получават еднакви условия и получават равен старт пред посетителите – всички щандове са с един и същ размер и визия. Така бизнеса няма да се стреми да изпъкне пред конкурентите си с визия на щанда, а с предлаганите оферти. Именно затова смятаме, че Travel Expo е ново поколение туристическо изложение с фокус върху продукта и крайния клиент.

Построяването и дизайна на щанда е ангажимент на организаторите. На база изпратената информация от вас – ще получите напълно готов щанд с вашето лого, оферта на фокус и индивидуален дизайн.

Изложението на българския туризъм е с безплатен вход за посетители. Можете да се регистрирате за да получавате актуални новини, интересна информация и за да участвате в различни игри, организирани от изложителите.

По време на изложението ще откриете изключително големи намаления за екскурзии и почивки в последната минута и много други атрактивни оферти.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати