Събития

Бъдещето на входящия и изходящия туризъм ще бъде дискутирано на Travel Academy Conference

   
Бъдещето на входящия и изходящия туризъм ще бъде дискутирано на Travel Academy Conference

 

 

 

 

 

 

Бъдещето на входящия туризъм, на алтернативния туризъм и на изходящия туризъм ще бъдат сред акцентите в дискусиите на седмото издание на Travel Academy под надслов “Новото нормално”.  Събитието ще се проведе на 9-10 октомври 2020 г. в новия хотел Hayatt Regency в София. На него се събират всяка година над 40 топ експерта - лектори в областта на туризма, които презентират проблеми или решения. Досега конференциите на Travel Academy са посетени от над 1700 представители на бизнеса за 6 години.  

Основна тема тази година ще бъде “Предизвикателствата пред туристическата индустрия и техните решения“. Предвидени са презентации за финасови инструменти в помощ на туристическия бизнес след COVID-19, стратегии в B2B продажбите, нуждата от маркетинг по време на пандемия. Интерес ще предизвикат три уърк шопове – “Стратегия за устойчиво развитие на винения туризъм в България”, “Корпоративен туризъм в условие на COVID-19” и “MICE туризъм след COVID-19”.  

В областта на хотелиерството са заложени следните теми: 

- Дистрибуция на хотела след пандемия. Поемете отговорност. 

- Хотелският сайт - основен дистрибуционен канал по време на криза 

- Модерните технологии и роботиката в помощ на хотелиерството след Covid 19? 

- Удовлетвореност на клиента по-време на пандемия 

На 9 октомври вечерта ще се раздадат традиционните годишни награди в туризма – Bulgarian Travel Academy Awards. Категориите са Хотел на годината, Туристическа агенция на годината, Туристически уебсайт на годината, Туристическа община на годината, Туристическа атракция на годината, Ресторант/заведение на годината. 

Повече за събитието на https://conference.travel-academy.org/ 

Организатор на конференцията и наградите е “Туристическа Академия” ООД със собственици Радомир Русев, Антон Пенев и Димо Желев.  



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати