Хотели

"Гранд хотел Милениум" отвори конферентен център за 2000 човека

   
\

Конферентният център Milestone Convention Center в новия "Гранд хотел Милениум София" може да посрещне до 2000 човека на театър. Това заявиха от комплекса за TravelNews. Конферентният център, заобикалящ красивия 6-етажен атриум, е място за съкровени лични тържества и провокиращи размисъл и дискусии конференции. Повечето от 14-те мултифункционални зали предлагат естествена дневна светлина и разполагат с модерно аудио и видео оборудване. 

"Гранд хотел Милениум София", който дебютира през юли  2020 г.,  елагантно съчетава иновации и обслужване, а дизайнът му оживява  в палитра от нежни цветове. От централното фоайе до 6-ия етаж се издига атриум, който подчертава пространствата и светлинатa в хотела. 400-те стаи, разположени на 6-ти до 29-ти етаж, са просторни, светли и изящно обзаведени, излъчващи модерна естетика.

Светлият  СПА и уелнес център с площ от 4000 кв.м предлага разнообразие от процедури, терапии и модерно обзавеждане - от баня с ориенталски хамам, арома сауна, солна хималайска стая,  релакс зона с водни легла до панорамна финландска сауна и аква зона с хидромасажни басейни с морска вода.

Хотелът ще предложи на гостите на града 10 заведения, които ще бъдат забележителни със своето местоположение, изглед, интериор и различни кулинарни преживявания, които ще предоставят. Стартирайки поетапно, хотелът отвори първото си заведение, буквално разположено под звездното небе със своите 120 метра височна, Ozone skybar & lounge бар. Той бързо набра популярност с неустоими коктейли, отворен суши бар, авторски десерти и незабравими гледки към града. На ценителите на здравословният, но и вкусен начин на живот е посветен Urban Garden Cafe, който се намира в непосредствена близост до спа и фитнес центъра и предлага разнообразна селекцията от шейкове и смутита, детокс вода, свежи салати и сандвичи с домашен хляб, изпечен с любов от „Братя Хлебари, както и десерти без никаква добавена захар.

На разположение на гостите, които искат да направят ексклузивно събитие е The Sphere лаундж бар на 30-ти етаж с 360º гледка към облаците, разположен точно под хеликоптерната площадка. За гостите на хотела и конферентни мероприятия е отреден ресторант М, с капацитет от 300 места, частен салон и тераса с гледка към планината и града. Съвсем скоро ще стартира и ресторант Mediterra, с феноменален средиземноморски интериор и изкусителни предложения от най-любимите кулинарни региони – Испания, Италия, Португалия и Франция. В концепцията му са заложено само най-високочаствени продукти, пример за които е хамонът Joselito Gran Reserva Bellоta,  считан за най-добрият хамон в света, признат от най-добрите готвачи и хранителни критици.

На следващ етап ще стартират и  вдъхновеният от ар нуво движението в изкуството -  ресторант Виена, панорамните Spectrum и The Gallery, които мениджмънтът на хотела определят така „несравними по отношение на интериор, обслужване и цялостно преживяване за всики сетива“.

Проектиран  с внимание към най-малкия детайл, както за пътуващите за удоволствие, така и за бизнес пътуващите, Grand Hotel Millennium ще дефинира понятията за изтънченост и лично обслужване. Впечатляващата гледка към града, планината, парка и удобствата на хотела и заведенията ще извисяват духа на съвремения  пътешественик и любител на стойностни преживявания.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати