Транспорт

"България ер" ще лети до Москва през Лондон

   
\

 

 

 

 

Българският авиопревозвач "България Ер" възобновява полетите до Русия - през Великобритания.

Това съобщиха оттам.

Благодарение на разширеното партньорството на националния превозвач на България с руската авиокомпания "Аерофлот", пътниците вече могат да стигнат от София до Москва и обратно с прекачване в Лондон - отбелязват от "България Ер".

По този начин, въпреки временно преустановените заради пандемията от COVID-19 директни полети между България и Русия, всички, които имат необходимост да пътуват по направлението, вече ще имат възможност да го направят. 

Полетите са с удобни връзки през Лондон и се изпълняват 5 пъти седмично - всеки понеделник, сряда, петък, събота и неделя.

В цената на самолетните билети се включва както ръчен багаж до 10 кг, така и чекиран до 23 кг.

До 30 септември всеки, който си закупи самолетен билет по някой от директните полети на авиокомпанията, може да се възползва от -20% отстъпка от крайната цена при резервация на втори билет - напомнят още от компанията превозвач. 

Оттам държат да отбележат още, че всичките им полети се изпълняват съобразно хигиенните и организационни изисквания, след детайлна дезинфекция със специални препарати. Въздушните HEPA филтри гарантират високото качество на въздух по време на полет, а за допълнителна сигурност и в интерес на здравето на пътниците, носенето на предпазни маски от всички на борда на самолетите е задължително.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати