Анализи Новини

TravelNews е с нова визия и рекорд от над 360 000 читатели за месец

   
TravelNews е с нова визия и рекорд от над 360 000 читатели за месец

Първият специализиран туристически сайт в България – TravelNews.bg (създаден през 2015 г.) от днес е с нова визия! Решихме да направим обновяването в кризата с COVID-19, която доведе до увеличение в търсенето на информация, както от професионалистите в туризма, така и от българите, които следят интересните места и дестинациите за пътувания. Само за последния месец (от 23 август до 19 септември 2020 г.) отчитаме рекорд от над 367 хиляди читатели във фейсбук страницата ни с невероятен ръст от 1200% и над 5700 нови последователи (прилагаме скан от анализа във Фейсбук). Това показва, че хората в социалната мрежа четат и споделят информациите ни. Данните в „Гугъл аналитикс“ за директно влизане в страницата и през Google показват над 70 000 читатели за последния месец с ръст от 250%. TravelNews се следи и е цитиран от многобройни журналисти и медии в България, като им благодарим за коректността!

Новата визия на сайта е съобразена с данните как читателите го ползват и как най-добре да покажем силните страни на журналистиката, която създаваме. Водещи на новия сайт естествено ще бъдат актуалните новини в туризма. Започваме да залагаме на повече анализи, коментари и интервюта, които ще бъдат предлагани и във видео версии. В рубриките „Хотели“, „Турагенции“, „Транспорт“, „Събития“ ще представяме новостите в съответния бранш. Създаваме изцяло нова рубрика „Заведения“, в която ще публикуваме всичко за ресторанти, клубове, барове, кафенета и др. В „Оферти“ ще продължаваме да представяме Вашите предложения за пътувания и настанявания напълно БЕЗПЛАТНО. Във „Видео“ ще показваме най-красивите места в България и по света. С „Анкета“ ще измерваме Вашето мнение по актуални теми.

Международните новини ще достигат до Вас в партньорство със световни специализирани медии, с които вече имаме договорености за съвместна работа. Това са FVW.de - Германия, ETN.Travel – САЩ, CHINATRAVELNEWS.COM - Китай и FTNnews.com – Турция. TravelNews ще им бъде кореспондент в България. В бъдеще ще предложим и английска версия на сайта.

Приятно четене и пътуване! Вярваме, че ще го оцените!

Мирослав Иванов, Главен редактор на TravelNews



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати