Събития

Изложението „Ваканция и СПА Експо“ обяви датите за 2021 г. 

   
Изложението „Ваканция и СПА Експо“ обяви датите за 2021 г. 

Най-голямото туристическо изложение в България – „Ваканция и СПА Експо“ обяви датите за 2021 г. Събитието е планирано да се проведе в периода 18-19 февруари 2021 г. в „Интер Експо Център“ в София, съобщи за TravelNews Вихра Огнянова, управител на „Прим експо“, което е организатор. Това ще бъде 38-то издание на изложението. Надяваме да се проведе и участниците да има какво да предложат на публиката, каза Огнянова. Част от нашите планове включват хибридни съпътстващи събития – дискусии и срещи с физическо и онлайн участие, нови протоколи за здраве, безопасност и хигиена, в съответствие с всички изисквания в момента, подчерта тя. 

В светлината на въздействието на коронавируса, тенденциите в бизнеса се променят с изключителни темпове и необходимостта да споделяме идеи и да обсъждаме проекти, както и срещите лице в лице остават жизненоважни, каза Вихра Огнянова. Компаниите, заявили участие до 30 октомври 2020 г. ще могат да ползват 10% отстъпка от цената на ангажираната площ.  

„Ваканция и СПА Експо“ е най-важното събитие в календара на туристическата индустрия в България, което всяка година привлича водещи компании от страната и света. Сред участниците традиционно се отличават национални и регионални бордове по туризъм, браншови организации, туроператори и туристически агенции, хотели и курорти, спа и уелнес центрове, специализирани агенции за еко и селски туризъм, голф, винен и кулинарен, детски и младежки туризъм. На изложението се представят също производители и доставчици на хотелско, спа и фитнес оборудване и на специализиран софтуер; транспортни компании, места за забавления и атракции, арт и спортни клубове, както и професионални учебни заведения, школи за чуждоезиково обучение, издателства и медии с фокус върху травъл индустрията. 

Мирослав Иванов 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати