Хотели

Курортът "Св. св. Константин и Елена" с нова спортна инициатива през есента

   
Курортът \

Първи тенис турнир за участници на възраст 50 + ще се проведе на 10 и 11 октомври.

Първият национален тенис турнир за аматьори „Св. св. Константин и Елена къп 50+“ 2020 е покана към всички фенове на любимия спорт да се съберат в най-стария български морски курорт на 10 и 11 октомври за участие в пилотното издание на състезанието.

 То ще се проведе в два формата – двойки мъже и смесени двойки, като играта ще е в групи. Изискването към участниците е да не са били професионални състезатели или треньори по тенис.

 При двойки-мъже възрастовата категория 50 + e задължителна, както и при поне един от състезателите при смесените двойки. Главен съдия на състезанието е Кристин Грозданов.

 Турнирът се организира по инициативата „Уелнес фонд“ на курорта Св. св. Константин и Елена като част от събитийния му календар със съдействието на община Варна и тенис клуб „Супер спорт“. Участниците имат възможност не само да поиграят тенис, но и да съчетаят състезанието с активна СПА почивка в Св. св. Константин и Елена.

 За всички тях е осигурен свободен достъп до водна зона на термалния комплекс в курорта, където могат да релаксират след мачовете, да усетят ползите и ефектите на лечебната минерална вода за отпускане на мускулите, положителното й въздействие върху опорно-двигателната система, тонуса и общото състояние на духа и тялото.

 За победителите и финалистите са осигурени награди, сред които са СПА уикенди в Хотел Приморски, винени терапии за тяло в Аквахаус Термал & Бийч, ваучери за свободен достъп до термална зона на комплекса, която е подходяща за балнеология, рехабилитация и профилактика.

 Повече информация за турнира, условията за участие, таксите и възможностите за настаняване вижте тук: https://bit.ly/3hynurL

 Краен срок за записване: 8.10.2020 г. - 16 часа

 За контакти и повече информация:
Т.: +359887489513
 е-mail: [email protected]



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати