Събития

Национален рибен фестивал ще се проведе в София в неделя

   
Национален рибен фестивал ще се проведе в София в неделя

Първият Национален рибен фестивал ще се проведе тази неделя в София от 11 ч., съобщиха организаторите. Събитието ще бъде в Южния парк, на голямата поляна откъм бул. Гоце Делчев и е с вход свободен. Всеки ще може да си купи българска риба и аквакултури, представени на 1000 кв.м. площ от производители на риба, рибари и преработватели, които ще представят дейността си.
Рибен ресторант, в който ще може да опиташ пресни морски деликатеси подготвени от истински майстори. Демонстрационен щанд и кулинарна програма, в рамките на която ще можеш да опиташ вкусни рибни деликатеси, приготвени от Сандра Алексиева от 1001 рецепти, Елена Петрелийска, Лео Бианки и Ути Бъчваров.
Детски кът, на който децата ще имат възможност да се включат в различни активности, които да им позволят да се запознаят по-отблизо с морксия свят.
Проектът е с наименование “Фестивал на рибата - вкусно и полезно - промоционална кампания за повишаване осведомеността на обществото за продуктите от риболов и аквакултурите" е с бенефициент Министерство на земеделието, храните и горите по програма „Морско дело и рибарство“ 2014-2020 г., който се финансира със средства от Европейския съюз чрез Европейския фонд за морско дело и рибарство.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати