Хотели

Термален къмпинг Велинград е "Най-добър къмпинг във вътрешността на страната"

   
Термален къмпинг Велинград е \

За шеста поредна година се проведе #BestBGcamp – годишната класация на къмпингите в България.

Проучването се организира от Camping.bg със съдействието на маркетингова агенция Маркет Линкс, които отговарят за събирането и обработката на данните, както и верига спортни магазини SportDepot, които пък осигуриха награди за трима от попълнилите анкетата.

Тази година е отчетен рекорден брой гласували в анкетата – 950 души, което е с 15% повече от миналата година. От тях 755 са посочили 1334 посещения тази година на морски къмпинги или всеки от тях е посетил средно два къмпинга, а 195 изобщо не са отсядали в къмпинги по Черноморието ни. Данните за посещаемостта на къмпингите във вътрешността на страната са малко по-различни – 594 души са декларирали 918 посещения в къмпинги, а 356 не са посетили нито един този сезон.

Категория „Любим къмпинг във вътрешността на страната“:

I място: термален къмпинг Велинград
II място: къмпинг Къпиновски манастир
III място: къмпинг Емануил

Откритият в края на 2019 г. термален къмпинг Велинград успя да грабне приза на любимец в тази категория още в първата година от функционирането си. Водещите фактори, поради които гостите избират почивка в къмпинг във Велинград, са хигиената, красотата на обкръжаващата природа, отношението на персонала и удобствата в Термален къмпинг Велинград.

Честито на колегите!

Източник: velingrad-bg.com



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати