Транспорт

Възобновяват се ежедневните полети от София до Турция

   
 Възобновяват се ежедневните полети от София до Турция
  google

Turkish Airlines възобновява ежедневните си полети от София до Истанбул от 25 октомври. Авиокомпанията ще изпълнява общо 8 полета на седмица по маршрута – 3 сутрешни в сряда, събота и неделя и 5 вечерни в останалите дни, като в неделя пътниците имат възможност да се възползват и от двата варианта.

В момента турската авиокомпания лети до 209 дестинации по света, от около 310 преди пандемията. Възстановени са повечето полети до Северна Америка и далечна Азия, както и до африканските дестинации на авиокомпанията. Предвид динамично променящите се условия за пътуване в различните държави са възможни промени в разписанието в последния момент, за които превозвачът информира своевременно.

През следващите месеци Turkish възнамерява да изпълнява около 70% от полетната си програма от преди кризата, като са взети допълнителни мерки за гарантиране безопасността на борда, включително цялостна дезинфекция и почистване след всеки полет и безплатни комплекти с продукти за лична хигиена за всички пътници.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати