Новини

Боровец се подготвя за сезона

   
Боровец се подготвя за сезона

Оръдията за сняг на Боровец са в бойна готовност за новия сезон, върви и профилактиката на лифтовете, съобщават от „Бороспорт“. Системата за изкуствен сняг ще може да захрани оръдията веднага, щом климатичните условия позволят.

Откриването на новия сезон е планирано за 19 декември или по-рано, ако има подходящи условия.
Онлайн системата за продажби на ски и сноуборд услуги вече работи. Може да закупите пакет или услуга през www.borovets-bg.com, или мобилното приложение на курорта.

За безопасността и спокойствието на всички гости, Боровец ще отвори врати в режим на засилени стандарти за почистване и хигиена, както и практики за спазване на социална дистанция.
На всички ключови места в курорта са поставени дезинфектанти, наложени са строги правила за спазване на социална дистанция и носене на маски/предпазни средства за лицето, всички съоръжения се дезинфекцират, а персоналът на курорта преминава редовно през детайлен инструктаж и тренинг за работа в условията на пандемия. Това са някои от мерките, част от програмата “Бъдете здрави, бъдете активни с Бороспорт”, които курортът предприе още през лятото за сигурността на всички гости и служители. Тези правила са актуализирани и допълнени, така че да отговарят на Указанията за прилагане на противоепидемични мерки в зимните курорти през зимен сезон 2020/2021 на МТ и МЗ. Запознайте се с програмата “Бъдете здрави, бъдете активни с

Бороспорт” на уебсайта на курорта.
Стриктни правила и процедури за превенция прилагат и хотелите в Боровец. За ски сезона те очакват любителите на планината с ексклузивни цени при гъвкави условия с много включени екстри, разнообразни здравословни активности през уикендите, анимация за децата, както и специални предложения за дълъг престой и “офис в планината”: http://www.rilaborovets.com.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати