Новини Събития

Гришо и Надал идват на София оупън

   
Гришо и Надал идват на София оупън

Звездното участие в турнира София оупън вероятно ще се попълни от Григор Димитров и от мегазвездата на тениса Рафаел Надал, съобщават организаторите пред Ефир 2. Официално новината ще бъде обявена в петък. Турнирът в София ще бъде и с публика до 30% от залата при спазване на драконовски мерки за безопасност. Предвижда се да има термокамери, еднопосочно движение без никаква възможност до досег с тенисистите. Те заедно със съдиите и помощните екипи ще бъдат отделени в хотел "Маринела", пише още efir2.bg.
 
Най-новото издание на Sofia Open ще предложи на българския фен множество звезди на световния тенис. Преди време организаторите на турнира публикуваха списъка с играчите, които ще участват на състезанието в "Арена Армеец" между 8 и 14 ноември. Сред тенисистите, идващи в столицата са седем представители на топ 20, трима финалисти в турнири от Големия шлем и един бивш шампион или общо 18 от Топ 35 в света.

Надпреварата ще бъде излъчвана на живо в каналите на DIEMA XTRA.

Полуфиналистът на "Ролан Гарос" Диего Шварцман, шампионът от 2016-та Роберто Баутиста Агут, финалистът на US Open 2017 и "Уимбълдън" 2018 Кевин Андерсън, 1/2-финалистът на US Open Пабло Кареньо-Буста, Карен Хачанов, финалистът на "Уимбълдън" 2016 Милош Раонич, Феликс Оже-Алиасим, финалистът на US Open 2014 Кей Нишикори, Душан Лайович, Каспър Рууд, Борна Чорич, Тейлър Фриц, Алекс де Минор, Филип Краинович, Денис Шаповалов, Ян-Ленард Щруф и Николоз Басилашвили са сред потвърдените.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати