Новини Турагенции

Туроператорът Абакс пусна чартър до Тунис за Нова година 

   
Туроператорът Абакс пусна чартър до Тунис за Нова година 

Туроператорът “Абакс” пусна директен чартърен полет до Тунис за Нова година, заяви за TravelNews Георги Пасев, маркетинг мениджър. Цените започват от 1049 лв. "Ако искате да изкарате новогодишните празници по запомнящ се начин, Тунис е идеалната дестинация", заяви той. Тръгването е на 28 декември 2020 г. от София или Варна. В програмата влизат 5 нощувки на база All Inclusive.

В пакета има медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и покритие за Covid-19, застраховка „Отмяна на пътуване“ при „Евроинс“ с покритие и за Covid-19. За резервация се изисква първоначална вноска от само 50 лв. при подписване на договор. Крайният срок за пълно плащане е 10 дни преди датата на пътуване. 

Програмата е по пакета „максимална сигурност“ за туристите с медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистънс. Той включва безрискова резервация, безплатен PCR тест, гарантирано връщане на платените суми при наложена карантина, без разходи при установяване на COVID-19. При установяване на зараза от COVID-19 преди тръгване – позитивен PCR тест, парите се възстановяват на клиента на 100% (без удръжки, глоби, неустойки). В случай, че се установи, че клиента е заразен от COVID-19 по време на пътуването, разходите по лечението в болница се покриват според условията на застраховка „Помощ при пътуване – Травълър“ (базова). Карантиниране на клиент е за сметка на предплатената вече почивка. Разходите за връщане на туриста са за сметка на туроператора. 

„Абакс“ не работи с крайни клиенти, т.е. директно с туристите. Той е единственият wholesaler в България, който продава своите програми само посредством регистрирани туристически агенции на територията на цялата страна. Преди кризата е работил с 948 агенти в България. 

Мирослав Иванов 

 

 

 

 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати