Новини Хотели

Парк и СПА хотел Марково е финалист за Балканските Оскари

   
Парк и СПА хотел Марково е финалист за Балканските Оскари

В период на дълготраен епидемичен стрес инвестициите в туризма все повече се насочват към възможностите за семеен туризъм и релакс сред природата, макар и близо до големите градове, категорично е журито на шестото издание на Балканските Туристически Оскари 2020.
Церемонията за Balkan Awards of Tourism Industry 2020 ще отбележи значимите постижения в сектора. Общини, хотелиери, тур агенции и мениджъри в туризма от различни държави ще превърнат София в столица на  Балканите.

Събитието ще се състои на 4.12. 2020 г. от 20 ч. в хотел МАРИНЕЛА, София, съобщава ВИП Комюникейшън.  
Сред финалистите е 4-звездният Парк и СПА хотел Марково, разположен на 2 км от град Пловдив в подножието на Родопа планина. Комплексът разполага със 110 помещения, конферентни зали и собствен СПА център с термална и аква зона. Гостите се наслаждават на 2 вътрешни басейна с температура на водата 33°C и 36°C, билкова сауна, финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня, Релакс зона, студена стая, солна стая, както и подбрани терапии, масажи и козметични процедури. Ресторант Belle Vue / „Бел Вю“ смайва всеки гост с невероятната панорамна гледка към Пловдив и ястия от интернационалната кухня, приготвени с подбрани висококачествени продукти. В зала Bella Donna / „Бела Дона“ се провеждат най-запомнящите се сватбени тържества и фирмени партита, а в зала Piccolino / „Пиколино“ – най-веселите детски рождени дни. Парк и СПА Хотел Марково осигурява на своите гости целодневен детски кът с аниматори, зала за аркадни игри, два тенис корта и мини голф.

Парк и СПА Хотел Марково гарантира бягство от шума на големия град, чист въздух, незабравимо изживяване и пълноценен релакс. Мисията на екипа на хотела е да осигури на гостите си незабравима семейна почивка. През 2019 г. комплексът разшири материалната си база с детски парк с въжена пирамида, люлки, катерушки и неповторимата детска площадка „Въжеландия“. В края на 2020 г. в СПА центъра ще функционират още два вътрешни басейна с много детски атракциони.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати