Заведения

Сдруженията на заведенията се притесниха за психиката на българите

   
Сдруженията на заведенията се притесниха за психиката на българите


Сдружение на заведенията в България и Българска асоциация на заведенията определяме като изключително притеснителнa не само заболяемостта в частта й, касаеща физическото здраве, но и това, че психиката на хората се сгромолясва с всеки изминал ден. Това се посочва в отворено писмо от двете организации. По време на първата обявена пандемия учени излязоха с факти и доказателства, че цялата ситуация около Covid-19 и налагането на ограничения, медийно отразяване на заразата, както и притеснението, свързано със запазването на работните места и препитание, може да доведе до тежки психически разстройства. Всеки един наш сънародник трябва да има опцията за развлечение, среща с приятели и разпускане на напрежението. От асоциациите предлагаме нашите заведения да приемат всички хора, които усещат, че страдат от нарушения на психическа основа, като обещаваме, че ние ще ги забавляваме максимално и то без абсолютно никакви допълнителни такси и без да искаме средства от държавата, се казва в позицията. Поемаме пълната отговорност, че всички забавления ще бъдат изпълнявани при стриктно спазване на противоепидемичните мерки и смятаме, че по този начин ще сме изключително полезни на всички болници, специализирани в лекуване на различни психични разстройства. Готови сме да ангажираме и допълнителен персонал / отново напълно за наша сметка/ в лицето на DJ, певци и артисти, които да изпълняват музикални желания и да забавляват максимално нашите "пациенти". 
Надяваме се, че нашето предложение ще бъде подкрепено от министерството на туризма, министерството на здравеопазването и всички останали министерства, които милеят за психическото здраве на българският народ. Оставаме на разположение да обсъдим и допълнителни мерки, насочени към масово лечение, ако има такива случаи, като заявяваме, че сме специализирани в провеждането на фирмени партита, банкети, тържества и др. здравословни събития. 
Относно скорошното посрещане на Новата 2021 година декларираме, че сме в пълна бойна готовност да подготвим специални менюта, които да задоволят на психическо, ментално и физическо ниво всички, които са избрали нашите заведения за освобождаване на напрежението, с което сме убедени, че ще повдигнем не само духа, но и респективно физическото здраве на хората!
Да не забравяме никога, че ние се водим развлекателен бранш и нашата мисия е да забавляваме...! Знаем, сигурни сме, че ще минем и през това. ЗАЕДНО! Каквото и колкото и да ни струва, заключават от сдруженията.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати