Новини Транспорт

Само България ер и Посока искат да обслужват Булгаргаз

   
Само България ер и Посока искат да обслужват Булгаргаз

Само консорциумът между “България ер Посока” ДЗЗД иска да обслужва държавната “Булгаргаз” ЕАД със самолетни билети, показва справка на TravelNews в Агенцията за обществени поръчки. Оферти са приемани до 6 октомври 2020 г. Обществената поръчка е за осигуряване на самолетни билети за превоз по въздух на пътници и багаж при служебни пътувания на служители в страната и чужбина, както и предоставяне на допълнителни услуги, свързани с пътуванията – извършване на застраховки, хотелски резервации, настаняване и трансфер за нуждите на „Булгаргаз“ ЕАД.

Стойността на договора е за 70 000 лв. без ДДС. Класирането се извършва само и единствено на база предложена цена (единична цена и/или обща стойност). “България ер Посока” са предложили такса за обслужване от 1 стотинка на издаден билет. Традиционните други играчи на обществените поръчки за самолетни билети не са участвали в процедурата. До този момент държавната компания е обслужвана от “Атлас травелс” ЕООД, която странно този път не се е включила.

Консорциумът “България ер Посока” ДЗЗД печели най-много процедури на обществени поръчки за обслужване на държавната администрация. Двете компании са част от групата “Химимпорт”, която е на варненската ТИМ.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати