Транспорт

Wizz Air с 30% отстъпка днес и утре за полетите си

   
Wizz Air с 30% отстъпка днес и утре за полетите си

Wizz Air, най-зелената** авиокомпания в Европа и водещият авиопревозвач в България, предлага изгодната отстъпка от 30%* днес и утре. Промоцията е валидна за избрани полети, резервирани до полунощ на 14 ноември, за всички пътници, до всички дестинации и без ограничение на периода на пътуване. Всички полети се извършват при засилени хигиенни мерки, като самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ.

Ако въпросът къде ще прекарате коледните празници вече ви гложди или ви предстои неотложно бизнес пътуване, днес е моментът да посетите wizzair.com и да направите резервация на страхотна цена. Планирайте посещение на едни от най-красивите коледни базари в Париж или Брюксел, където ще се сгреете с топъл шоколад, греяно вино или ще се подсладите с вкусни тестени изкушения – сега е моментът. Тези две държави са сред най-зелените страни на картата за планиране на пътувания на Wizz Air (Travel Planning Map) – иновативната, безплатна услуга, която авиокомпанията добави на сайта си. На картата пътниците могат лесно да проверяват до кои локации в мрежата на авиокомпанията могат да летят и какви са актуалните действащи ограничения за пътуване, свързани с COVID-19. Държавите, отбелязани в зелено, са тези, за които няма ограничения за влизане в страната по въздух.

Която и дестинация да изберете, ще можете да се възползвате и услугата WIZZ RIDE – новата платформа за резервации на таксита и частни трансфери, интегрирана в съществуващото мобилно приложение, и така да планирате пътуването си от край до край. Имайте предвид и, че отстъпката от до 30%* е валидна до полунощ на 14 ноември, така че побързайте да се възползвате и да подарите на себе си или на близките си едно незабравимо приключение. Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят и WIZZ Flex към резервацията си – така ще могат да бъдат спокойни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да променят своята резервация. Възползването от тази услуга, която е допълнителна защита, ще даде спокойствието, от което пътниците се нуждаят през сегашните несигурни времена.

Wizz Air също любезно напомня на всички свои пътници да се запознаят със засилените хигиенни мерки, които авиокомпанията въведе, за да гарантира здравето и безопасността на своите клиенти и екипаж. Като част от тези нови протоколи, по време на целия полет се изисква както кабинният екипаж, така и пътниците да носят маски за лице, а екипажът също трябва да носи ръкавици. Следвайки стриктен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ. Списанията на борда са премахнати и пътниците са насърчавани да извършват всички покупки в самолета чрез безконтактно плащане. От тях се изисква да следват мерките за физическа дистанция, въведени от местните здравни власти, и са насърчавани да правят резервацията си изцяло онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж или на WIZZ priority), за да се сведе до минимум всеки възможен физически контакт на летището.


*30% отстъпка важи за цени без административна такса. Отстъпката от 30% е валидна само за определени полети, налични на wizzair.com и в мобилното приложение на WIZZ по време на промоционалния период. Тази промоция важи на 13-14 ноември 2020 г. от 00:00 на 13 ноември до 23:59 ч. CEST на 14 ноември. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ. Промоцията не е приложима за групови резервации.
**Емисиите на въглероден диоксид на Wizz Air са най-ниските през финансовата 2019 г. сред европейските авиокомпании (57.2 гр/км/пътник).


За Wizz Air
Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, оперира с флотилия от 134 самолета Airbus А320 и А321 – една от най-младите флотилии в света. В Wizz Air екип от авиационни експерти предоставя висококачествено обслужване и много ниски цени на билетите, което прави Wizz Air предпочитаният избор на 40 милиона пътници през последните 12 месеца.  Wizz Air е листната на Лондонската фондова борса под тарифен номер WIZZ. Наскоро компанията бе класирана в топ 10 на най-безопасните авиокомпании в света от AirlineRatings.com – единствената световна агенция за безопасност и рейтинг на авиокомпаниите, а също и бе обявена за Aвиокомпания на 2020 г. от Air Transport Awards – единствените международни отличия, които оценяват всички основни категории във въздушния транспорт.

 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати