Новини Събития

Новите бизнес модели в туризма ще обсъждат на изложение Дестинация Варна

   
Новите бизнес модели в туризма ще обсъждат на изложение Дестинация Варна

Новите дигитални възможности в туризма, предизвикателствата пред сектора и възможностите за преодоляване на кризата ще са основни акценти в програмата на туристическото експо, което ще се проведе от 18-ти до 20-ти ноември в хотел и казино „Черно море“ във Варна. Изложението се организира от Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите  (ВАРХ), агенцията за маркетингови комуникации ProVox и Община Варна. Партньор на туризъм-експо  Дестинация Варна е Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, която е единственият пълноправен член на Европейската асоциация на хотели, ресторанти, заведения и кафенета ХОТРЕК. 

Официалното откриване на събитието ще е в 10.00 часа на 18 ноември.

Важен акцент тази година е конференцията, която ще се провежда през трите дни на изложението. Всички презентации и дускусии ще се излъчват и в сайта на ТУРИЗЪМ-ЕКСПО Дестинация Варна www.destinationvarna.com , като достъпът е безплатен, изисква се предварителна регистрация. 

Представители на Министерство на туризма, главният държавен здравен инспектор и представители на РЗИ ще представят обобщени данни, както и препоръчителни модели и предписания за следващия зимен сезон, както и какви са очакванията за сезон 2021. От компанията, която оперира летищата във Варна и Бургас – „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ ще разкажат какво може да се очаква от чартъните програми през 2021 г. и какви са тенденциите след появата на Ковид-19 във въздушния трафик. Участниците в изложението ще научат и какви са последните тенденции в професионалната техника за оборудване на хотели и ресторанти, както и как пандемията преобърна организацията в местата за хранене. 

По време на форума са взети всички необходими мерки, за да се гарантира безопасността и здравето на участниците. Залите за презентации ще бъдат основно почиствани и дезинфeкцирани след панелите. За участниците в изложението са предвидени безплатни маски и дезинфектанти, които ще бъдат разположени в залите. 



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати