Новини Турагенции

Туроператорът Абакс пусна две програми за Нова година в Истанбул

   
Туроператорът Абакс пусна две програми за Нова година в Истанбул

Туроператорът “Абакс” пусна две автобусни програми за Нова година в Истанбул. Едната е с дневен преход, а другата с пътуване през нощта, съобщи за TravelNews Георги Пасев, маркетинг мениджър на компанията. И двете програми са за 3 нощувки със закуски от 30.12 до 3.1.2021 г. Най-ниската цена е 375 лв. на човек в двойна стая в петзвездния Grand Makel hotel. В нея не влиза новогодишната вечеря.

В пакета има транспорт с автобус; 3 нощувки със закуски, пешеходна обиколка на Стария Истанбул, трансфер до яхтата в новогодишната нощ, медицинска застраховка с покритие 10 000 евро. Допълнително е предвидено посещение и спиране в Одрин. Представител на „Абакс” ще придружава групите. Цената не включва препоръчани допълнителни услуги резервирани по желание.

Предлагаме опция за нея в рeсторант или на яхта по Босфора, каза Георги Пасев. Цената за празнуване на яхта с местни напитки без лимит е за възрастен – 160 лв; дете 0-2,99 г. – безплатно; дете от 3-6,99 г. – 80 лв.; дете от 7-11,99 г. – 160 лв.

Програмата с нощен преход е само на отиване, обясни Георги Пасев. Цената е 540 лв. на човек, 3 нощувки със закуски в луксозния петзвезден хотел LEGACY OTTOMAN ISTANBUL с перфектна локация, безплатно ползване на СПА центъра на хотела (закрит басейн, хамам, сауна, парна баня, фитнес). При този пакет влиза в цената новогодишна вечеря с богато меню и напитки в ресторанта на хотела.

„Абакс“ не работи с крайни клиенти, т.е. директно с туристите. Той е единственият wholesaler в България, който продава своите програми само посредством регистрирани туристически агенции на територията на цялата страна. Българите, които искат да пътуват по неговите програми, трябва да ги търсят в туристическите агенции.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати