Новини Хотели

Живко Иванов от BUBSPA: Вече няма ранни записвания

   
Живко Иванов от BUBSPA: Вече няма ранни записвания

Всички трябва да прилагаме изключителна гъвкавост, защото вече няма ранни записвания, няма предплащания, канселациите са възможни буквално два часа преди настаняване. Това обяви Живко Иванов,  зам.-председател на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм (BUBSPA) и директор "Управление на активи" в Галакси Инвестмънт Груп по време на първото Holiday & SPA / Virtual Show в България, което се организира от "Прим Експо". Според него друга важна тема за туристите е безопасността. Това означава  осигуряване на безусловна безопасност при настаняване на всеки един клиент и тази безопасност е видима. "Не се правят никакви дребни сметки при предоставянето на безкомпромисно безопасна услуга на клиента", отбеляза той.
 
Живко Иванов посочи, че в никакъв случай не трябва да се пренебрегва българският пазар, но той не е достатъчен. Защото например медикъл/СПА и СПА сектора притежават огромна база и потенциал, който не може да бъде запълнен само с български туристи и затова се обръщаме и работим на международния пазар, отбеляза Иванов.
 
"За мен тази криза ни върна към основите на нашия бизнес. Клиентът да се чувства добре, клиентът идвайки при нас да е център на събитието", каза той. По този повод тази година InterContinental Sofia стана най-добър InterContinental сред 100 в Европа. Той е част от "Галакси Инвестмънт Груп". 
 
В момента се наблюдава изключително интересна тенденция в световен мащаб. Масовият туризъм вече се променя. Хората вече търсят освен почивка и продукт, който да я надгражда. И това е продукт, който е свързан със здравето и подобряването му, смята Живко Иванов.
Изключителен успех, който постигна държавата ни, благодарение на BUBSPA през 2019 г., е влизането на страната в елитен списък от 14 държави, в които Германия възстановява разходите за профилактика и рехабилитация, направени от застрахованите й граждани. Сега е моментът да рекламираме България като безопасна и сигурна дестинация, допълни той.


Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати