Хотели

Новият хотел GRAND RESORT PAVEL BANYA - Medical & Spa EpiCentrum е финалист за престижните награди

   
Новият хотел GRAND RESORT PAVEL BANYA - Medical & Spa EpiCentrum е финалист за престижните награди

Най-новият мащабен и иновативен шедьовър за СПА-туризъм - GRAND RESORT PAVEL BANYA - Medical & Spa EpiCentrum, е финалист. за Балканските Туристически Оскари, посочват организаторите ВИП Комюникейшън.
Церемонията за шестото издание на Balkan Awards of Tourism Industry 2020 ще отбележи значимите постижения в сектора.
Събитието ще се състои на 21.12. 2020 г. от 20 ч. в хотел МАРИНЕЛА, София.
Иновативните СПА-програми за лечение и рехабилитация на заболявания на опорно-двигателния апарат и ортопедично-травматични увреждания на централната и периферната нервна система, ще превърнат новия хотел в още една важна иновативна дестинация за Балканите.
Grand Resort Pavel Banya се намира в непосредствена близост до идеалния център на България, на удобно разстояние от всички големи градове и летища на страната. Идеално място за сладко бягство в сърцето на световноизвестната Розова долина и Долината на тракийските владетели. Именно тук е един от най-емблематичните и изобилстващи на природни ресурси, атракции, забележителности, събития и исторически мистерии региони в България.
Комплексът предлага модерни спа, уелнес и лечебни зони, балнеология и кинезитерапия. Широката гама от услуги и процедури сред красотата на Централен Балкан и Средна гора ще бъде уютна и сбъдната мечта за всеки гост.
Услугите, които комплексът ще предоставя на гостите са:
• Хидротерапевтичен сектор с около 20 различни хидромасажни вани и капсули
• Зона за третиране с луга и парафин
• Зона за електро и светoтерапия
• Кинезитерапевтична стая
• Автентични терапии с уникални местни растения, билки, етерични масла и продукти, приготвени с роза Дамасцена, лавандула, мента, безсмъртниче, маточина, лайка и др.
• Просторен Спа и допълнителен VIP Спа център
• Закрит басейн с термална вода
• открит акватоничен басейн с термална вода
• открит басейн с термална вода и лаундж зона
• Многофункционална уелнес зала за ВИП-гости, нуждаещи се от релакс и усамотение.
Комплексът ще разполага също с фитнес център, пиано бар, 2 ресторанта, в ътрешен амфитеатър за MICE, д етски и PlayGround зони, п рилежащ голям парк.
Комплексът има невероятна планинска гледка към най-атрактивната част от Национален парк „Централен Балкан“ (част от ЮНЕСКО).
Разходката до Павел баня дава още куп туристически възможности - разходки сред природата на Стара планина и Средна гора, риболовен туризъм в един от най-големите язовири в България - Копринка, екстремен туризъм - делтапланеризъм и парапланеризъм, алпинизъм, планинско колоездене, офроуд и др.
Районът е известен по целия свят със своите обекти на културно-историческо наследство - Долината на тракийските царе, Паметникът на свободата, Храм-паметник Шипка, Паметникът на Бузлуджа. Съхранява своите традиции чрез редица събития като проява на фестивален и ритуален туризъм - Празник на розата и кампании за бране на рози през май и юни, Дни на тракийската култура, Кукерски празник (Кукери) и др.
Предстоящото откриване на Grand Resort Pavel Banya е през 2021 г. и ще донесе на гостите си едно епично преживяване, категорични са инвеститорите в курорта.
Общини, хотелиери, тур агенции и мениджъри в туризма от различни държави ще превърнат София в столица на  Балканите.  



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати