Хотели

Disney World ще отвори отново четири курортни хотела между март и април

   
Disney World ще отвори отново четири курортни хотела между март и април

Докато ограниченията за COVID-19 все още са в сила и вероятно ще бъдат и в началото на 2021 г., Disney World ще отвори отново четири курортни хотела между март и април, в допълнение към онези, които вече приемат клиенти и резервации.

Първо гости отново ще посрещне All-Star Movies Resort на 22 март, отдаващ почит на емблематичните филми на Disney, съобщава T+L.

Следващ ще бъде Beach Club Resort на 30 май, който се намира на езеро, в което можете да наемете мини моторни лодки.

Lodge Wilderness Lodge ще отвори врати на 6 юни. Този хотел е вдъхновен от най-добрите национални паркове в САЩ. Семействата могат да изследват природните пътеки в курорта или да се насладят на уютна нощ край каменна камина.

По-късно през лятото се предвижда да отвори отново курорта на Disney в Полинезия, въпреки че за това все още не е обявена конкретна дата.

Популярният хотел е известен със своята лагуна Seven Seas, където нощно светлинно шоу на плаващи дисплеи удивява гостите.

Не са ясни дати за откриване на новите хотели, като Star Wars: Galactic Starcruiser resort или Reflections: A Disney Lakeside Lodge resort, които са планирани съответно за 2021 и 2022 г., според FOX Business.

BoardWalk Inn на Disney ще остане затворен до второ нареждане.

Докато тематичните паркове и много хотели на гиганта в момента са отворени, това също подлежи на промяна поради пандемията на COVID-19.

„Ние сме предприели премерен подход за прилагане на редица мерки за здраве и безопасност, базирани на насоки от различни правителствени органи и здравни агенции“, посочват от Disney./ profit.bg



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати