Новини Турагенции

Туроператорът Абакс пусна трети чартър от Варна до Занзибар

   
Туроператорът Абакс пусна трети чартър от Варна до Занзибар

Туроператорът „Абакс“ пусна чартърна програма за Занзибар. Първият полет е на 9 февруари 2021 г. директно от София, съобщи за TravelNews Георги Пасев, маркетинг мениджър на компанията. Вторият е на 26 февруари 2021 г., а третият на 12 март от Варна. Цените започват от 2780 лв. на човек за 7 нощувки all inclusive в 4-звезден хотел. В тях влиза още самолетен билет с чартърен полет България – Занзибар – България с Bulgarian Air Charter; летищни такси; регистриран багаж до 20 кг и 6 кг ръчен; тематична Занзибарска вечер за Мaya Beach Resort & SPA 4*+ / Waridi Beach Resort & SPA 4*+; трансфер летище – хотел – летище с лицензиран автобус; 2 PCR теста – при отпътуване и при връщане в България (ако има такова изискване, в лаборатории Рамус); медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс с Евроинс; застраховка отмяна на пътуване с Евроинс; представител на туроператора с български език за целия престой.

В сумата не влизат визата, градската такса, която се плаща на рецепцията на хотела и допълнителни екскурзии. Компанията предлага гъвкави условия за записвания в условия на пандемия. За резервация се плаща първоначална вноска само 10% от общата сума при подписване на договор. Крайният срок за плащане е 20 дни преди датата на пътуване.

Пътуването е по предлагания пакет на туроператора „максимална сигурност“ за туристите на стойност 200 лв. с покритие по медицинска застраховка за 10 000 евро и асистънс. Той включва още безрискова резервация, безплатни PCR тестове, гарантирано връщане на платените суми при наложена карантина, без разходи при установяване на COVID-19. При установяване на зараза от COVID-19 преди тръгване – позитивен PCR тест, парите се възстановяват на клиента на 100% (без удръжки, глоби, неустойки). В случай, че се установи, че клиентът е заразен от COVID-19 по време на пътуването, разходите по лечението в болница се покриват според условията на застраховка „Помощ при пътуване – Травълър“ (базова). Карантиниране на клиент е за сметка на предплатената вече почивка. Разходите за връщане на туриста са за сметка на туроператора. В допълнение има бонус застраховка „Отмяна на пътуване“. Има гарантирано връщане на платените суми при анулирана програма от туроператора или наложена карантина при преминаване на границите в срок до 14 дни, подчерта Георги Пасев.

„Абакс“ не работи с крайни клиенти, т.е. директно с туристите. Той е единственият wholesaler в България, който продава своите програми само посредством регистрирани туристически агенции на територията на цялата страна.

Мирослав Иванов

 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати