Новини Турагенции

Директни чартъри от София ще има до Малдивите и Доминикана от 2021 г.

   
Директни чартъри от София ще има до Малдивите и Доминикана от 2021 г.

Туроператорите „Аква тур БГ“ и „Онекс тур“ продължават със своята чартърна програма до Малдивите и през 2021 г. Планираме четири директни полета от София до Мале на 14 януари, 20 януари, 26 януари и на 1 февруари, заяви за TravelNews Румяна Юксел, управител на „Аква тур“. Цените започват от 1578 евро на човек за 6 нощувки със закуски в 5-звезден хотел, самолетните билети, летищни такси, багаж, трансфери на място. Двете компании пуснаха за първи път от България чартъри до Малдивите за тази Коледа и за Нова година. Всички места в самолетите са запълнени, като днес е излетял този за коледните празници, каза Румяна Юксел.

От компаниите препоръчват на туристите да си правят застраховка “Отмяна на пътуване” с COVID покритие. Малдивите изискват отрицателен тест за влизане в страната, който трябва да е направен 96 часа преди тръгването. При завръщането в България също се изисква отрицателен PCR тест. Някои ризорти на Малдивите ще предлагат такъв на място.

За Доминикана са планирани четири полета от края на януари до средата на март, обясни тя. Първият е на 28 януари, следва на 18 февруари, 4 март и последният – на 11 март 2021 г. Цените започват от 1385 евро на човек за 7 нощувки в 4-звезден хотел, all inclusive, самолетни билети, летищни такси, багаж, трансфери на място.

Всички полети ще бъдат изпълнявани директно от новата българска авиокомпания Gulliv Air с нейния самолет Airbus A330-200, който може да лети на далечни разстояния без зареждане, разполага с три салона и общо 320 места.

“Аква тур БГ” е създадена преди 16 години. Специализирана е в изпращането на български туристи в Турция, Египет и на екзотични дестинации до Сейшелски острови, Малдиви, о-в Бали, Виетнам, Тайланд, Мавриций, Куба, Мексико и Доминиканска Република. Компанията е представител на руския туроператор “Пегас туристик” у нас, с който водят туристи в нашите курорти.

“Онекс тур” е създадена през 2013 г. и е специализирана в организирането на екскурзии до близка Турция, Мароко, Египет и Русия.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати