Новини Турагенции

2М-КО турс започва да прави екскурзии до Куба и Ямайка

   
2М-КО турс започва да прави екскурзии до Куба и Ямайка

Туроператорът „2М-КО турс“ пусна комбинирани екскурзии до Куба и Ямайка. Първата група е за 12 март, обяви за TravelNews Маргарита Минева, управител на компанията. Тя допълни, че от години са се специализирали в предлагането на Куба, но за първи път правят комбинация с Ямайка. Екскурзията е 15 дни с посещения на Хавана, курорта Варадеро, Сиенфугос, Тринидад и остров Ямайка. Цените започват от 6690 лв. на човек в зависимост от категорията на хотелите. Компанията предлага и втори вариант само с посещения на Хавана, Варадеро и Ямайка, за който цените започват от 6250 лв. на човек. 

В сумите влизат самолетни билети с включени летищни такси за международните полети София - Истанбул - Хавана и  Хавана - Истанбул – София. Те се осъществяват с редовни полети на „Турските авиолинии“. Влизат още самолетни билети с включени летищни такси за международните полети Хавана – Кингстън , Ямайка – Хавана. Също така трансфери летище – хотел – летище; 3  нощувки със закуски в хотел 4* в Хавана; 2 нощувки в хотел 4* или 5* във Варадеро на база All Inclusive; 2 нощувки в хотел 4* в Тринидад в курорт на брега на Карибско море на база All Inclusive, 5 нощувки  в хотел 4* или 5*  на база All  Inclusive в Ямайка. 

В стойността има още туристическа обиколка на град Хавана, на град Сиенфуегос и на град Тринидад, екскурзия “По стъпките на Хемингуей”; екскурзоводско обслужване, водач и местен екскурзовод (с превод на български език) от водачът, който придружава групата; наземен транспорт с туристически автобус, каза Маргарита Минева. 

В цената не се включват визите за Куба – в размер на 35 долара и за Ямайка – 20 долара, както и местни държавни такси, които се заплащат при напускане на Ямайка - изходна такса от 35 долара на човек. 

Туроператорът „2М-КО” е основан през 1990 г. първоначално като колективна фирма на граждани, в последствие като събирателно дружество и в момента като ООД. Съдружници са Маргарита Минева и Милчо Минев. Специализирани са в организирането на екскурзии, почивки и бизнес-пътувания из цяла Европа, като основните направления са Гърция, Турция, Италия, Австрия, Испания, Португалия, Швейцария, Германия, Бенелюкс, Франция, Англия, Шотландия, Скандинавия, Русия и др. 

Важно направление във фирмата са самолетните екскурзии до Австралия, Исландия, Гренландия, Япония, Китай, Тайланд, Сингапур, Малайзия, о-в Бали, Индия, Непал, Тибет, Шри Ланка, Малдиви, Кувейт, Виетнам, Камбоджа, Мианмар, Южна Африка, Зимбабве, Израел, Дубай, Египет, Тунис, Мароко, САЩ, Канада и Аляска, Мексико, Перу, Бразилия, Аржентина, Патагония, Чили и др. 

Друг приоритет в дейността им са ученическите екскурзии, бели, зелени и сини училища в България и чужбина. Фирмата предлага екскурзии за абитуриентски балове, както и езикови стажове в Европа. Туроператорът притежава семеен хотел АНЕЛИ в гр. Банско, където се създават много добри условия за зимен и летен туризъм. Организират посрещането и обслужването и на чужди туристи у нас. 

Мирослав Иванов 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати